Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Σπίρτζης: Θα πέσουν κεφάλια για την οδύσσεια των επιβατών του ΟΣΕ



Ακούστε όλη την συνέντευξη του Υπουργού Μεταφορών στον Real Fm 
Την απόδοση ευθυνών, μετά από σχετική έρευνα, εκεί που αναλογούν για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν εκατοντάδες επιβάτες αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ που κόλλησαν λόγω της κακοκαιρίας ανακοίνωσε μιλώντας
στον realfm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης. 

 Ο υπουργός Υποδομών ανέφερε σχετικά ότι «Όποιος να έχει την ευθύνη, πρέπει να αναδειχθεί γιατί δεν μπορεί η αβλεψία ή το λάθος κάποιων δημόσιων λειτουργών να ταλαιπωρούν έτσι τους πολίτες. Προφανώς όταν έχουμε ακραία φαινόμενα ή όταν δεν έχουμε ολοκληρώσει τις υποδομές που οφείλει να έχει η χώρα, έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αρμόδιοι φορείς και οι υπάλληλοι δεν θα έχουν την ευθύνη για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες».

Ακούστε όλη την συνέντευξη ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Παρ' όλη την τρολιά, εγώ γουστάρω την τοποθέτηση του Μανιάτη. Ή ο Υπουργός έμαθε το μάθημα των άλλων άχρηστων υπουργών και προτίμησε να μην "πάρει" την πολιτική ευθύνη ή η μετάλλαξη του σε ΣΥΡΙΖΑνθρωπο πέτυχε αφάνταστα και δεν αντιλαμβάνεται πλέον ότι:
    πάνω από τους Προϊσταμένους είναι οι Διευθυντές,
    πάνω από τους Διευθυντές είναι οι Διοικητές και
    πάνω από τους Διοικητές είναι ο Σπρίτζης που τους ΑΝΕΘΕΣΕ τη διοίκηση

    Και γι' αυτούς που τους αρέσει να μαθαίνουν καινούρια πράγματα:
    "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή