Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Από σήμερα η χώρα δεν έχει δημόσιο σιδηρόδρομο

Η υπογραφή σήμερα της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., ολοκληρώνει και τυπικά, το διαχρονικό έγκλημα που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η σημερινή Κυβέρνηση παρά τα όσα εξήγγειλε, ολοκλήρωσε και τυπικά το έργο που ξεκίνησαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έρχεται να
προστεθεί στο μακρύ κατάλογο εκχώρησης του εθνικού μας πλούτου.
Η ενέργεια αυτή δεν είναι απλά μία ακόμα ιδιωτικοποίηση.
Είναι η εκχώρηση της Ελληνικής Κρατικής Εταιρείας στην Ιταλική Κρατική Εταιρεία, προκαλώντας αντίφαση διότι ή η χώρα μας σωστά εκχωρεί ή η Ιταλία σωστά αγοράζει, γεγονός που οφείλουν να εξηγήσουν και σε εμάς.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και όλοι οι εργαζόμενοι στο Σιδηρόδρομο θα συνεχίσουμε ν΄αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους για ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο, ασφαλή και προσιτό στους πολίτες, κάτω από οποιοδήποτε ιδιοκτησιακό καθεστώς για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την προάσπιση των εργασιακών μας σχέσεων.
Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών και για την προάσπιση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος του Λαού και της Χώρας.  
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Να σας θυμίσω ότι και εσείς έχετε βάλει ένα μικρό λιθαράκι για να συμβούν αυτά που βλέπετε να γίνονται εδώ και καιρό.καλά μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή