Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο Γ. Μπαιρακτάρης για την αποχώρηση του απο την συνέλευση στον Βόλο

Λάβαμε κ δημοσιεύουμε επιστολή του συναδέλφου Γιάννη Μπαιρακταρης από το Βόλο.
Προς απάντηση για την μη συμμετοχή μου στην συνέλευση μηχανοδηγών Βολου και
δικαιολόγηση της πράξης μου αυτής θα αναφέρω τον κάτωθι λόγο που θεωρώ εστιάζει την βαρύτητα της έδρας που κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με αυτήν... 

Αναρτήθηκε λοιπόν ανακοίνωση στον πίνακα προσωπικού που καλούσε τους μηχανοδηγους του "ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Βολου" σε συνέλευση για τα κυκλώματα εργασίας.. 
Επειδή θεωρώ ότι η αναπαραγωγή μιας τέτοιας ψευδούς πληροφορίας από γνωστούς πλέον κύκλους και παραταξεις, όπως και η ματαιοδοξια μερικών προς αναρρίχηση σε όλα τα επίπεδα, τους έχουν κάνει να χάνουν την ψυχραιμία τους, σε βαθμό που να αμφισβητούν την ύπαρξη της ΕΔΡΑΣ μηχανοστασίου Βόλου, όπως αυτή περιγραφόταν τόσο στο προηγούμενο όσο και στο σημερινό Οργανόγραμμα. Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό για αυτό και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος απο την συνέλευση της ΕΔΡΑΣ Βόλου. 
Έδρα που κατοχυρώθηκε και με τις πρόσφατες τοποθετήσεις προσωπικού σε αυτήν,αυτές που πετύχαμε μετά απο προσπάθειες 6 και πλέον ετών.

Εγώ όπως και η παράταξη που ανήκω παλεύουμε με κάθε τρόπο  για την αναβάθμιση του Μηχανοστασιου Βολου έχοντας ως στόχο μας την επανεναρξη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ δρομολογίων απο την Πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας, την ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΥ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και  έχοντας ως οδηγό μας ένα πραγματικό όραμα για τον σιδηρόδρομο, το προσωπικό και τις τοπικές κοινωνίες... 
Εδώ και η διαφορά μας με άλλους που κατεστρεφαν.... 
Οι εξελίξεις θα κρίνουν την χτεσινή αποφάση μου.!!!!
Όσον αφορά τα κυκλώματα εργασίας το ΔΣ του Σωματείου έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μου για το θέμα.

Γιάννης Μπαιρακτάρης - Τοπικός Αντιπρόσωπος Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου