Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Τοπική συνέλευση στο ΜΑΙ την Τετάρτη


Μετά την διαφωνία και τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της τοπικής γραμματείας, 24 μηχανοδηγοί και 8 βοηθοί μηχανοδηγού (σε σύνολο 67 και 20 αντίστοιχα) ζήτησαν ενυπογράφως την πραγματοποίηση τοπικής συνέλευσης με θέμα 
την πρόταση της Διοίκησης για τα κυκλώματα εργασίας.

Το αίτημα έγινε αμέσως δεκτό και έτσι η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή  Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 4.30 το απόγευμα.
Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητηθεί το θέμα του τρόπου εργασίας στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο, σε μια κουβέντα που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Την πρόταση για συνέλευση υπογράφουν  οι συνδικαλιστές των ΔΑΚΕ και ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ (Θανασιάς,Δρίτσας,Ράλλης,Αγγελόπουλος,Μωραίτης,Κλίτσας).
Όσον αφορά τα νέα κυκλώματα εργασίας η νέα δομή τους στάλθηκε σήμερα σε όλα τα μηχανοστάσια και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται απο την προσεχή Δευτέρα 23/01/2017.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου