Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρό περιστατικό στην γραμμή Λάρισας - Βόλου

Σοβαρό περιστατικό είχαμε πριν απο λίγο σε τοπικό δρομολόγιο της γραμμής Λάρισας - Βόλου όταν στο ΜΑΝ που εκτελούσε την αμαξοστοιχία 1570
στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου - Βελεστίνου εμφανίστηκε καπνός (μικρη εστία πυρκαγιάς) στην οροφή της προφανώς απο βραχυκύκλωμα στα κλιματιστικά.

Η αντίδραση του προσωπικού ήταν άμεση με τους λίγους επιβάτες που βρίσκονταν την στιγμή εκείνη στο τρένο να αποβιβάζονται και να μεταφέρονται με λεωφορεία στον τελικό τους προορισμό ενώ στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική προκειμένου να κατασβέσει την πυρκαγιά που είχε ήδη περιορίσει το προσωπικό με την χρήση πυροσβεστήρων.
Πρόκειται αναμφίβολα για σοβαρό περιστατικό, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι  τα θέματα με το τροχαίο υλικό παρά την σοβαρή προσπάθεια των τελευταίων μηνών.
Εμείς θα πρέπει να συγχαρούμε δημόσια το προσωπικό της αμαξοστοιχίας που έκανε τεράστια προσπάθεια και κατάφερε να σώσει τον συρμό απο την ολική καταστροφή , με μερικές μόνο ζημιές.
Συγχαρητήρια στον μηχανοδηγό που έδωσε μάχη την κρίσιμη ώρα βοηθώντας τα μέγιστα όπως και στο προσωπικό κίνησης που φρόντισε για την απομάκρυνση των επιβατών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου