Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Οι εργαζόμενοι να μην ανησυχούν,εντάσονται σε μια μεγάλη οικογένεια δήλωσε ο Ρενάτο Ματσοντσίνι

Επενδύσεις ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ σε τροχαίο υλικό προτίθεται να πραγματοποιήσει τα επόμενα έτη ο ιταλικός όμιλος Ferrovie Dello Stato, προκειμένου να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ, ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Ρενάτο Ματσοντσίνι.Ο κ. Ματσοντσίνι επισήμανε πως οι ιταλικοί

σιδηρόδρομοι, που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σιδηροδρομικός όμιλος της Ευρώπης, έχουν ως βασικό στόχο την επέκτασή τους στο εξωτερικό την επόμενη δεκαετία, ειδικότερα σε ελκυστικές ευρωπαϊκές γραμμές, όπως το Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Οι Ιταλοί σκοπεύουν να βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τη χρήση νέων τεχνολογιών στις αμαξοστοιχίες, αλλά και στις υπηρεσίες,  σε ό,τι αφορά την έκδοση εισιτηρίων αλλά και την ενημέρωση του επιβατικού κοινού σε πραγματικό χρόνο.
"Στην Ελλάδα, η γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντική εμπορικά. Η γραμμή μπορεί να είναι πάρα πολύ ελκυστική, ειδικά με την ολοκλήρωση των νέων υποδομών που θα κατασκευαστούν. Πιστεύω πως αυτή η γραμμή μελλοντικά μπορεί να καταστεί μια από τις πιο σημαντικές μεταφορές στην Ευρώπη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρενάτο Ματσοντσίνι.

Σύμφωνα με τον κ. Ματσοντσίνι, ο ιταλικός όμιλος σκοπεύει να ενισχύσει τη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας σαν μοντέλο τα επιτεύγματά του στη γραμμή Ρώμη - Μιλάνο, στην οποία η επιβατική κίνηση διπλασιάστηκε σε περίπου 10 έτη.

"Το 2005 στη γραμμή Μιλάνο - Ρώμη, μόλις το 30% των επιβατών χρησιμοποιούσε το τρένο. Τώρα, μετά από 10 χρόνια σωστής δουλειάς, το 65% των επιβατών ταξιδεύει με το τρένο", τόνισε ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης.
Ο νέος ισχυρός άνδρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαβεβαίωσε πως η επιχείρηση θα ενισχυθεί με προσωπικό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους 650 εργαζόμενους της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα τόνισε: "Σε δύο μήνες θα ενταχθούν σε μια μεγάλη οικογένεια. Μην ανησυχείτε γιατί έχουμε πολλή δουλειά, αλλά να μην σας ανησυχεί η Ferrovie Dello Stato".

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Ρενάτο Ματσοντσίνι

1 σχόλιο:

  1. Άμα έλα που ανησυχούν γιατί έχουν κακά παραδείγματα και πολύ από αυτούς θέλουν να φύγουν αλλά δεν τους έδωσε κανένας τη ευκαιρία να το κάνουν......το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο κρίμα.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή