Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ντροπή συνάδελφοι της ΔΑΚΕ Έλξης

Αποτελεί ντροπή και δείγμα του χαρακτήρα όσων εκπροσωπούν σήμερα την ΔΑΚΕ Έλξης.
Αποτελεί όμως και την μεγαλύτερη απόδειξη για την ζημιά που έχουν κάνει στον κλάδο ορισμένοι συνδικαλιστές που δίνουν κατευθηντήριες γραμμές για την στοχοποίηση με
χοντρά ψέμματα συναδέλφων.


50 μηχανοδηγοί ήταν χτες παρόντες στην συνέλευση στο ΜΑΙ και μόνο λιγοι πορωμένοι Δακίτες αντελήφθησαν επίθεση στο πρόσωπο του Βασίλη Τουρλή , Γ.Γραμματέα του Σωματείου μας απο τον Αντώνη Κλειδαρά.
Αποτελεί χυδαιότητα ,δείγμα ελλειψης ψυχραιμιας  η μεταφορά δήθεν επεισοδίου.
Αλλά αποτελεί και δείγμα της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει η ΔΑΚΕ απο τις ενέργειες του συναδέλφου Τουρλή.
Η ΔΑΚΕ Έλξης αναφέρει πως ο συνάδελφος Κλειδαράς επιτέθηκε στον συνάδελφο Τουρλή με παραλήρημα κιόλας επειδή ο τελευταίος ζήτησε μετάθεση στο Κιάτο και σύμφωνα με τα όσα άκουσαν οι Δακίτες δεν θα έπρεπε να παρεβρίσκεται στην συνέλευση.

Η αλήθεια

Ο συνάδελφος Τουρλής στην πρωτολογία του αναφέρθηκε στις επισκέψεις του Προέδρου κ Ταμία του Σωματείου μας στην Πάτρα και τον Βόλο κατηγορώντας τον για μυστικές συναντήσεις (...).
Ο συνάδελφος Κλειδαράς αντέτεινε ότι αν μπούμε στην λογική του γραμματέα τότε ειναι σαν να καταγγέλλει ο Τουρλης τον εαυτό του , αφού ούτε αυτός θα έπρεπε να ειναι παρών στο ΜΑΙ καθώς δεν  ανήκει στην έδρα κ η συνελευση ειναι τοπική .
Αυτήν την συνδικαλιστική τοποθέτηση ο Τουρλης κ μόλις αλλά 2 παρευρισκόμενοι την αντελήφθησαν ως προσωπική επίθεση κ άρχισαν να προπηλακίζουν τον συνάδελφο ΚΛΕΙΔΑΡΑ , προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Θα το επαναλάβουμε

Αν κάποιοι έχουν απωθημένα ας τα λύσουν σε άλλους χώρους.

Χτες ήταν ολοφάνερος ο εκνευρισμός των εκπροσώπων της ΔΑΚΕ καθώς είχαν επενδύσει στην τοπική συνελευση. Μόλις κατάλαβαν οτι για άλλη μια φορά δεν είχαν καμια ελπίδα να πείσουν προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα με προέξεχοντα τον συνάδελφο Τουρλη , που είμαστε βέβαιοι οτι κατάλαβε ακριβώς τι του ειπε ο Αντώνης , αλλά επεδίωξε να δυναμιτίσει την συνελευση.
Προκάλωντας την παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου που ζητησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τέλος θυμηδια προκαλεί η επίθεση της ΔΑΚΕ στους τμηματάρχες που παρέστησαν στην συνελευση για να ακούσουν τις απόψεις των μηχανοδηγών.
Μέχρι χτες άλλωστε όταν κανένα απο τα στελέχη μας δεν ερχόταν σε συνελευση δεν συνέβαινε τίποτα.
Τωρα που ήρθαν οι τμηματαρχες βρήκε την ευκαιρία ο συνάδελφος Τουρλης να τους ειρωνεύεται, ρωτώντας για τα κυκλώματα.
Αν πραγματικά ομως τον ενδιέφερε θα επικοινωνούσε με τον συνάδελφο Ρηγο εδώ κ 20 μερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου