Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

O Λαρισαϊκός για την επιστολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συνάδελφοι, 
      Η  18η  Ιανουαρίου 2017 είναι  μαύρη μέρα στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, αφού πρώτα διέσπασαν τον ενιαίο ΟΣΕ οι προηγούμενες κυβερνήσεις η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πούλησε την
ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ παίρνει σειρά  η επόμενη εταιρεία η ΕΕΣΣΤΥ για πώληση και ο ΟΣΕ έχει περάσει στο υπερταμείο. 
    Αυτές τις κρίσιμες στιγμές επέλεξαν τόσο ο διευθύνων σύμβουλος όσο και ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επιτεθούν στο μεγαλύτερο σωματείο της εταιρείας  την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, απαντώντας ετεροχρονισμένα στο εξώδικο που είχε αποστείλει το σωματείο στην διοίκηση με προβλήματα των συναδέλφων. 
      Δεν θα σχολιάσουμε ούτε το ήθος ούτε το ύφος του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι γνωστό άλλωστε στους σιδηροδρομικούς η προσπάθεια τους να διασπάσουν την ομοσπονδία και εν γένει το συνδικαλιστικό σιδηροδρομικό κίνημα το καλοκαίρι του 2016 στην υπογραφή της ΣΣΕ.
     Όπως τότε λοιπόν έτσι και σήμερα δεν θα περάσει ο κοινωνικός αυτοματισμός ανάμεσα στους συναδέλφους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και οι σημερινοί  ″πρόθυμοι ″ που διαχρονικά υπήρχαν και ευθύνονται κατά πολύ στην διαμόρφωση της σημερινής κατάστασης . 
     Ο ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ συμπαραστέκεται στους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στα μέλη του σωματείου τους  και θα είμαστε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας στις αποφάσεις που θα πάρουν για ένα καλύτερο αύριο.

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ!!!!


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου