Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια επισκέψεις το blog των μηχανοδηγών!


To στέκι της έλξης, το blog των μηχανοδηγών, το blog που άλλαξε τον τρόπο ενημέρωσης για τα σιδηροδρομικά δρώμενα ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις!Ένα γεγονός που έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για  μια
προσπάθεια που γίνεται απο καθημερινά εργαζόμενους μηχανοδηγούς που αποτελούν την διαχειριστική μας ομάδα!

΄Όπως επίσης γεγονός είναι ότι κάθε μήνα η επισκεψιμότητα στον χώρο μας αυξάνεται συνεχώς,απόδειξη της αναγνωρισιμότητας της αντικειμενικής ενημέρωσης που παρέχει το στέκι, ενημέρωση με ΑΠΟΨΗ.
Θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όλους τους συνεργάτες μας, όλους όσους μας εμπιστεύονται ή μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν άρθρα ,όλους τους αναγνώστες μας, τους φίλους (πιστούς) που μας παροτρύνουν καθημερινά για να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και ...τους εχθρούς(φανατικούς) που μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να  κάνουμε το blog των μηχανοδηγών ακόμα καλύτερο!
Διανύουμε τον 6ο χρόνο λειτουργίας και κάνοντας την ανασκόπηση μας θυμόμαστε τις 5000-7000 επισκέψεις τον μήνα το 2011 και πως προοδευτικά ξεπεράσαμε τις 155.000 μοναδικές επισκέψεις  τον Ιούλιο του 2016!
Εμείς απλά θυμόμαστε και δημοσιεύουμε την πρώτη ανάρτηση μας! Κανείς απο εμάς άλλωστε δεν φανταζόταν τότε ότι το στέκι θα καθιερωνόταν με τέτοια απήχηση και ότι θα είχε τέτοιο καταλυτικό ρόλο στα σιδηροδρομικά δρώμενα!
Είναι 26 Ιουνίου 2011 και ξεκινάμε κάπως έτσι !> 

Tον τελευταίο καιρό , καθολικό ήταν το αίτημα  στον χώρο της έλξης για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού χώρου , απο όπου οι  μηχανοδηγοί θα μπορούν να ενημερώνονται έγκυρα για τις εξελίξεις που  αφορούν τον χώρο εργασίας μας .
Σε αυτό το αίτημα , έστω και καθυστερημένα αλήθεια , ανταποκρινόμαστε , δημιουργώντας το ιστολόγιο αυτό .
Το βήμα εδώ θα είναι ανοικτό για όλους , ενώ θα λειτουργεί αποκλειστικά  σαν μέσο ενημέρωσης των συναδέλφων .
Αυτό άλλωστε ήταν και το αίτημα .
Ελπίζουμε και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε  συνεργασία αλλά και στην καλή διάθεση όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν για την  σωστή ,έγκυρη και αντικείμενική ενημέρωση των εργαζομένων στον κλάδο της έλξης .

Και στην αρχική σελίδα  του blog μας, μας συντροφεύουν ΠΑΝΤΑ τα πύρινα λόγια του Γ.Θεοτοκά απο το "Ελεύθερο Πνεύμα¨

Την φωτιά της δημιουργίας δεν την συντηρούν οι φυλακισμένοι φύλακες της κληρονομιάς των νεκρών, ούτε οι λογικοί και πρακτικοί που περπατούν πάντα στα σίγουρα και αποφεύγουν να κάνουν ένα βήμα εκεί που το έδαφος κουνιέται κάτω από τα πόδια τους, ούτε οι ήρεμοι επιστήμονες οι φορτωμένοι σοφία μα χωρίς μακρινά οράματα και καμιά ανησυχία στην ψυχή, ούτε οι μικροί φιλόδοξοι που έταξαν ως σκοπό της ζωής τους, τους επαίνους των πρεσβυτέρων, την κοινωνική υπόληψη και ένα τιμητικό αξίωμα. 
Την φωτιά την συντηρούν οι ανυπόταχτοι οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος. Οι άνθρωποι που τους σέρνει το πλεόνασμα των δυνάμεων τους πιο μακριά από τους ορίζοντες και πιο ψηλά από το επίπεδο του πλήθους .......


Η διαχειριστική ομάδα του blog των μηχανοδηγών - Το στέκι της έλξης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου