Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Σωματείου μας


Με την παρουσία πολλών συναδέλφων από το μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χτες μετά την συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Το ΜΘ κέρδισε κ το φλουρί με τον συναδελφο
μηχανοστασιαρχη Χατζηπαραδειση ( κερδίζει κ 100 Ευρω) ενώ τυχεροί που κερδίζουν επισης από 100 Ευρώ μετα απο κληρωση είναι οι συνάδελφοι Πομάκης Βασίλης και Καργοπουλος Γιάννης επίσης από το ΜΘ. 

Τέλος από 50 Ευρώ θα λάβουν οι συνάδελφοι Κορκός Θανάσης από το μηχανοστάσιο Πάτρας , ο συνάδελφος Κισκινης από το μηχανοστάσιο Βόλου κ η συναδελφισα Μπακαμητσου από το μηχανοστάσιο ΜΑΙ.
Δυστυχώς η Δήμ. Συμπαράταξη (ΠΑΣΚ) επέλεξε να αποχωρήσει από την εκδήλωση , διαμαρτυρόμενοι για ...αυταρχική συμπεροφορά της πλειοψηφουσας παράταξης και για την ενέργεια του Προέδρου του Σωματείου να βρίσκεται σε έδρες κ να πραγματοποιεί συναντήσεις με μηχανοδηγούς χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι. 
Ωστόσο η παρουσία των συναδέλφων στην εκδήλωση και φυσικά στις δράσεις είναι αυτή που δίνει δύναμη στο Σωματείο μας για να συνεχίσει την προσπάθεια για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μηχανοδηγών κ για την συνεχή αναβάθμιση του κλάδου. Και αυτή και χτες οπως και πέρυσι ήταν μεγάλη.
Εμείς ευχόμαστε υγεία σε όλους τους μηχανοδηγούς κ τις οικογένειες τους κ καλά κ ασφαλη ταξίδια !

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου