Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Μια σημαντική δίκη στον Άρειο Πάγο εντός της εβομάδας για τους σιδηροδρομικούς

Μια σημαντική δίκη εντός της εβδομάδας στον Άρειο Πάγο θα διεξαχθή και φυσικά αφορά όλους τους σιδηροδρομικούς.

Πρόκειται για αγωγή που έχουν
καταθέσει συνταξιούχοι και αφορά το ύψος αποζημίωσης μετά την παραίτηση για συνταξιοδότηση καθώς στο Δημόσιο περιορίζεται στις 15 χιλιάδες ενώ στον ιδιωτικό τομέα ήταν πολλαπλάσια. Συνταξιούχοι συνάδελφοι είχαν καταθέσει μέσω του Δικηγορικού Γραφείου του κ. Λαγούση αγωγή ζητώντας να υπάρξει ισότητα.

Εντός της εβδομάδας υπήρξε και επικοινωνία του δικηγορικού γραφείου με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας συνάδελφο Γενιδούνια, ο οποίος έδωσε ΟΛΕΣ  τις πληροφορίες που του ζητήθηκαν ενώ ζήτησε το γραφείο να επικοινωνήσει και με τους Θεοδωρόπουλο - Τουρλή που είχαν στο παρελθόν ασχοληθεί με την υπόθεση.


Το στέκι της έλξης παρακολουθεί την υπόθεση (εκδικάζεται εντός της εβδομάδας, την προσεχή Τρίτη) και θα ενημερώσει τους μηχανοδηγούς για τα αποτελέσματα της.
Ωστόσο προκαλεί άσχημη εντύπωση- και θα πρέπει να το πούμε- η συμπεριφορά ορισμένων και η μυστικοπάθεια γύρω απο το θέμα της παραπάνω δίκης που αφορά όλους .
Εμείς απλά ελπίζουμε η Ελληνική Δικαιοσύνη να πράξει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και να ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ τους συναδέλφους μας.
Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε ήταν και η τοποθέτηση του Προέδρου του Σωματείου μας με το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται την υπόθεση.Ότι χρειαστεί, η ΠΕΠΕ θα συνδράμει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου