Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση παρατηρείτε στην υλοποίηση της απόφασης της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για
την πληρωμή των υπολοίπων κανονικής άδειας προηγούμενων ετών αλλα κ την απόφαση για την πληρωμή των υπερβαλουσων υπερωριών του 2016.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για γραφειοκράτικες διαδικασίες που προκαλούν σημαντικές καθυστερήσεις ενώ στο θέμα της πληρωμής των υπολοίπων  κανονικών αδειών προηγουμενων ετών  το θέμα της προσαύξησης έχει προκαλέσει ατέρμονες συζητήσεις εντός της εταιρείας .
Είναι ενδεικτικό ότι στην αρχή η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησε από το προσωπικό να μην καταθέσει αιτήσεις εφόσον επιθυμεί την πληρωμή , ενώ μετά από 10 μέρες με νέα εγκύκλιο ζητούσε τελικά  να γίνουν αιτήσεις από όσους επιθυμούν την πληρωμή !
Αν τα θέματα δεν έχουν επιλυθεί μέχρι την επόμενη συνεδριαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας (30 Μαρτίου ), τότε η ΠΕΠΕ θα πράξει τα αυτονόητα.
Στις 27 Μαρτίου τέλος,  ξεκινά η πληρωμή των οφειλόμενων  ρεπό του 2016 στο προσωπικό έλξης.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου