Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Πλήθος μηνυμάτων στο στέκι για την προβοκάτσια ΠΑΜΕ - ΣΚΑΙ σε βάρος των σιδηροδρομικών

 Πάνω απο 750 συνάδελφοι κ αναγνώστες (η εικόνα είναι απο χτες το μεσημέρι) μέχρι σήμερα διάβασαν ( Κλικ εδώ )την ανάρτηση μας για την επίθεση του ΣΚΑΙ και του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών στους επαγγελματίες σιδηροδρομικούς. Η διαχειριστική μας
ομάδα έλαβε πλήθος τηλεφωνημάτων απο συναδέλφους οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την στοχοποίηση των επαγγελματιών σιδηροδρομικών αλλά και την απορία τους για την στάση του ΠΑΜΕ.
Για το θέμα υπήρξε παρέμβαση του Αντιπροέδρου της ΠΟΣ συναδέλφου Ζαβογιάννη που ζήτησε την έκδοση Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας , που θα αποκαθιστά την εικόνα των σιδηροδρομικών που δέχτηκαν άλλη μια άδικη και αήθη επίθεση.
Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε  αν η Ομοσπονδία θα σταθεί στο ύψος της περίστασης και θα απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα ή αν θα προτιμήσει να κρατήσει στα λόγια (και μόνο) τις εξαγγελίες της για την ικανότητα των σιδηροδρομικών και το συνεπακόλουθο αίτημα της οι θέσεις να πληρώνονται εσωτερικά απο έμπειρα και ικανά στελέχη μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Η εικόνα αποδεικνύει και το αυτονόητο.
 Το στέκι της έλξης θα βρεθεί με την ψήφο των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ των μηχανοδηγών  στα δικαστήρια με  γραφικό συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών γιατί πολύ απλά είναι το BLOG ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ και πλέον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.
Γιατί καθημερινά ΟΛΟΙ οι σιδηροδρομικοί ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ την αλήθεια και αυτό κάποιοι ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.
Δεν ΑΝΤΕΧΟΥΝ την διαφορετική άποψη.
Δεν ΑΝΤΕΧΟΥΝ την εδώ και 5 χρόνια  πραγματική κ αντικειμενική ενημέρωση που παρέχουμε αναδημοσιεύοντας τις απόψεις ΟΛΩΝ των σιδηροδρομικών, ΟΛΩΝ των παρατάξεων.
Γιατί πολύ απλά  ΚΑΠΟΙΟΙ αντί να κάνουν αυτοκριτική, νομίζουν ότι μείνανε στο περιθώριο επειδή το στέκι της έλξης τους έκανε ΚΡΙΤΙΚΗ !

Ενοχλούμε το βαθύ σας κατεστημένο, το ξέρουμε. 
Αλλά δεν ξέρετε ΠΟΣΟ μας αρέσει που σας ενοχλούμε και ΠΟΣΟ μας πεισμώνουν οι προσπάθειες ΦΙΜΩΣΗΣ μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου