Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Διαχώρισε την θέση του απο την Νέα Έλξη ο Νίκος Δρίτσας

Σοβαρή είδηση βγήκε απο την σημερινή -έκτακτη-συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας καθώς το μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος της Αναγέννησης , Νίκος Δρίτσας διαχώρισε
την θέση του απο την Νέα Έλξη λέγοντας πως διαπίστωσε πως στερήθηκε του δικαιώματος της αυτόβουλης διαχείρισης της άποψης του το τελευταίο διάστημα.
Αυτονομούμαι κατέληξε και τον επόμενο χρόνο θα ψηφίζω κατά συνείδηση τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Διοικητικό Συμβούλιο, με γνώμονα το συμφέρον των μηχανοδηγών.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση έγινε δεκτή με πλειοψηφία (6-2) η πρόταση του Νίκου Δρίτσα για την οικονομική στήριξη των συναδέλφων που θέλουν να καταθέσουν αγωγές για τις προαγωγές.
Σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε σήμερα , οικονομική ενίσχυση θα λάβουν οι 3 συνάδελφοι που υπέστησαν βλαπτική μεταβολή ενώ θα αποζημιωθούν και όσοι καταθέσουν αγωγές και δικαιωθούν.

Την πρόταση του Νίκου Δρίτσα στήριξε η +ΣυνΕξέλιξη, ενώ ένσταση κατέθεσε η Δημ.Συμπαράταξη η οποία καταγράφηκε και στα πρακτικά και αφορά τον τρόπο λήψης αποφάσεων στο ΔΣ.

Οι εκπρόσωποι της Νέας Έλξης δεν προσήλθαν στην συνεδρίαση.

Μετά την  τοποθέτηση του συναδέλφου Νίκου Δρίτσα, αλλάζουν και οι ισορροπίες στο Δ.Σ. στην κατανομή των εδρών καθώς η Νέα Έλξη αριθμεί πλέον 3 μέλη. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου