Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Απούσα απο τα σημαντικά (και πάλι) η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Παντελώς απούσα για άλλη μια φορά η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο τις εξελίξεις στον χώρο των μεταφορών και των logistics καθώς χτες κανείς εκπρόσωπος της δεν έδωσε το παρών (και φυσικά δεν πήρε τον λόγο) στο
1ο συνέδριο για τις υποδομές και τα logistics που διοργανώθηκε στο
αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών -παρουσία σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας- απο το ypodomes.com και το metaforespress.gr

Το παρών έδωσαν αντίθετα οι Διοικήσεις των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑ ΟΣΕ αλλά και εν δυνάμει ανταγωνίστριες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εταιρείες.
'Οπως έλεγε χαριτολογώντας έμπειρος αναλυτής,που παρακολουθεί τα δρώμενα, οι Διοικούντες θα μετράγανε τους ελιγμούς των μηχανοδηγών στο Στρυμώνα και έτσι δεν πρόλαβαν να παραστούν σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, αν και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι  leader στην αγορά εμπορευματικών μεταφορών. (χάρη στην αυτοθυσία των εργαζόμενων).
Γενικώς πάντως η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει φανεί σε καμία εκδήλωση για να καταδείξει ότι η εταιρεία υπάρχει πόσο μάλλον για να δείξει το επιχειρησιακό της σχέδιο (αν φυσικά υπάρχει).
Ίσως γιατί έχει άλλα σημαντικότερα να ασχοληθούν οι Διοικούντες.(μετράνε τις διανυκτερεύσεις των μηχανοδηγών μια προς μία, αν έγιναν βράδυ ή πρωί).
Το παρών έδωσε στην εκδήλωση πάντως ο Πρόεδρος του Σωματείου μας με πολλούς παρευρισκόμενους να ρωτάνε για τις συνθήκες στην υποδομή και τις συνθήκες εργασίας των μηχανοδηγών και τους ανθρώπους της αγοράς να μην πιστεύουν αυτά που ακούν....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου