Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Προς επανάληψη ο διαγωνισμός για το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη - Ενημέρωση για μετακινήσεις-ελιγμούς

Όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς επανάληψη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή ξενοδοχείου διαμονής για το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη αφού χτες 
πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος απο τους εκπροσώπους μας σε ξενοδοχείο στην συμπρωτεύουσα που είχε καταθέσει προσφορά αλλά δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού.
Όπως φαίνεται ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί και ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, εκτός αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιλέξει την μέθοδο της απευθείας ανάθεσης για μερικούς μήνες στο ξενοδοχείο που ήδη διαμένουμε.
Τέλος η μεγαλύτερη απόδειξη για την εκδικητικότητα της απόφασης της Διοίκησης Τσαλίδη απέναντι στους μηχανοδηγούς υπήρξε η εντολή που δόθηκε ΜΟΛΙΣ χτες στους επικεφαλείς σε Νότια και Βόρειας Ελλάδας για να ελέγξουν τις μετακινήσεις στην έλξη με το ερώτημα να αφορά ποιες γίνονται βράδυ και ποιες πρωί και τους γνωρίζοντες τους Νόμους να γελάνε ακόμα με τους Διοικούντες την εταιρεία.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει τίποτα να ελέγξει,απλά ήθελε να εκδικηθεί την άρνηση της ΠΕΠΕ να αποδεχτεί τις παράλογες απαιτήσεις τους.
Και έτσι οι μετακινήσεις μαζί με τους ελιγμούς θα πληρωθούν στις 27 Ιουνίου.
Όσον αφορά τους ελιγμούς,τα πάντα τελειώσαν με την αντίδραση των μηχανοδηγών τις τελευταίες μέρες, αντίδραση που ανάγκασε τους Διοικούντες να βάλουν την ουρά στα σκέλια τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και να υπογράψουν την επιβεβαίωση των όσων ισχύουν χρόνια τώρα.


Το στέκι της έλξης  - Το blog των μηχανοδηγών 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου