Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Επιστολή της ΠΕΠΕ για το μηχανοστάσιο Δράμας

Επιστολή προς τον Πρόεδρο κ Δ/Ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
Κύριοι,
 Με απόφασή σας από τις 25 Μαΐου διεκόπη η σιδηροδρομική σύνδεση με τη Βουλγαρία και οι επιβάτες της αμαξ. 600 μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία για να μεταβούν
στους συρμούς στη γειτονική χώρα.
 Πρότασή μας είναι λόγω της μείωσης των βαγονιών η αμαξ. 600/601 να δρομολογηθεί με συρμό IC μεταξύ Δράμας/Θεσσαλονίκης κι έτσι η αμαξ. 58/51 να επανέλθει με Δ/Η και Η/Α (ελκόμενη). 
Στο κλιμάκιο Στρυμόνα εργάζονταν μηχανοδηγοί, οι οποίοι εκτός των άλλων διασφάλιζαν με Δ/Η εφεδρείας την κάλυψη των αμαξοστοιχιών 600/601 και 90/91 σε περίπτωση αμηχανίας μεταξύ Θεσσαλονίκης – Δράμας (απόσταση 232 χλμ.), αφού στη γραμμή υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει καν δυνατότητα για οδική πρόσβαση.  
Προτείνουμε όπως εξεταστεί η εγκατάσταση Δ/Η στο Μηχανοστάσιο Δράμας προκειμένου να υπάρχει μηχανή εφεδρείας που θα καλύψει τα τρένα για τυχόν προβλήματα ακινησίας μεταξύ Θεσσαλονίκης / Δράμας, προκειμένου σε αυτή την περίπτωση να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία επιβατών.  ​

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 
 Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου