Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Επιστολή Κώστα Τσιούλκα,μηχανοδηγού Λάρισας

Διαβάζοντας το δελτίου τύπου του σωματείου μας στις 29-5-2017 για την αναστολή των στάσεων στα επιβατικά τρένα. Θέλω να συγχαρώ το ΔΣ για την ακαριαία απόφαση που έλαβε ενάντια στο Lockout της Διοίκησης. Αλλά θέλω να σταθώ  στην ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση. Μπράβο σε όλους τους
συναδέλφους για την ΟΜΟΦΩΝΗ αυτή απόφαση. Έτσι πρέπει να απαντάει το σωματείο μας. ΟΜΟΦΩΝΑ! Ίσως είναι και μια ευκαιρία μετά τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα και το χαμό των συναδέλφων μας, να σταματήσουν οι γκρίνιες μεταξύ μας, οι προσωπικές επιθέσεις, οι μικροπολιτικές, οι μηνύσεις για τις προαγωγές και όλα όσα μας χωρίζουν αντί να μας ενώνουν. Οι μέρες που έρχονται είναι πραγματικά δύσκολες. Ίσως όχι τόσο πολύ για εμάς τους παλιότερους που σε λίγο θα συνταξιοδοτηθούμε όσο για τους νεότερους συναδέλφους. Μπράβο και πάλι μπράβο!

ΤΣΙΟΥΛΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου