Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Επιστολή ΠΕΠΕ για τα προβλήματα στην γραμμή του Οδοντωτού (Διακοπτό - Καλάβρυτα)

Κύριοι,
Όπως γνωρίζετε μία από τις πλέον πετυχημένες και τουριστικές γραμμές με μεγάλη προσέλευση επιβατών, είναι η γραμμή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου (Διακοφτό – Καλάβρυτα).
Με την επιστολή μας αυτή, σας ενημερώνουμε για προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για ν’ αποτρέψουμε μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.
Συγκεκριμένα: 

Λόγω λειτουργίας τριών μόνο οχημάτων δεν μπορούν να εκτελούνται ενισχύσεις δρομολογίων τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, λόγω έλλειψης οχήματος εφεδρείας. Σημειώνουμε ότι το τέταρτο όχημα βρίσκεται εκτός λειτουργίας λόγω αντικατάστασης τροχών. Αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που υπάρχουν στο δίκτυο του Οδοντωτού σε περίπτωση συμβάντος, αφού σε πολλά σημεία η πρόσβαση είναι δυνατή ΜΟΝΟ με το όχημα εφεδρείας.
Έχουν διαπιστωθεί και δηλωθεί προβλήματα κατά τη λειτουργία. Όπως μας έχουν ενημερώσει συνάδελφοί μας, οι μηχανισμοί εισόδου οδόντωσης παρουσιάζουν στη λειτουργία τους προβλήματα και θα πρέπει να ελεγχθούν άμεσα. 
Για τη λειτουργία του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου και για να μην παρουσιαστούν προβλήματα το επόμενο διάστημα που ενδεχομένως να οδηγηθούμε και σε αδυναμία εκτέλεσης δρομολογίων, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον Οδοντωτό από τα κοντινά Μηχανοστάσια (Πάτρας – Κιάτου), μαθητεία στο τροχαίο υλικό που εκτελεί τα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου