Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ευρεία σύσκεψη στην ΕΡΓΟΣΕ παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Βούρδα

Ευρεία σύσκεψη για την πορεία των Σιδηροδρομικών Έργων πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ.
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Γ.Γ. Υποδομών και Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας και η Διοίκηση της
«ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.» κ.κ. Χρήστος Δουκάκης και Χρήστος Διονέλης.


Στην έναρξη της σύσκεψης εκφράστηκαν τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του άτυχου εργαζομένου που έχασε τη ζωή του στο Σάββατο, 6/5/2017 στο εργοτάξιο της Παναγοπούλας. Τονίστηκε πως έχουν ήδη κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες, για να διαπιστωθούν τα αίτια και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι επικεφαλείς των Έργων και των Μελετών που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ και διαπιστώθηκε πως έως τον Σεπτέμβριο θα μπορεί να λειτουργεί ηλεκτροκίνητα όλη η γραμμή από τον Πειραιά έως και το Λιανοκλάδι, εφόσον τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες παράδοσης των έργων.

Να σημειωθεί πως το Τμήμα από Τιθορέα έως το Λιανοκλάδι θα λειτουργήσει στη νέα χάραξη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία των Διοικήσεων του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπου συζητήθηκαν κοινά θέματα των εταιριών αυτών και συμφωνήθηκαν όλες οι διαδικασίες παράδοσης σε χρήση των Έργων.

www.ergose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου