Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Διεκόπη το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απο την παρέμβαση μηχανοδηγών

Έκρυθμη πλέον η κατάσταση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Περίπου 20 μηχανοδηγοί με παρέμβαση τους διέκοψαν την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 

Οι συνάδελφοι τόνισαν ότι 
είναι απαράδεκτο η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να συγκαλεί Διοικητικό Συμβούλιο μετά απο ένα δυστύχημα που κόστισε την ζωή 3 συνανθρώπων μας (2 συναδέλφων και 1 συμπολίτη μας)  και να μην υπάρχει στην ημερήσια διάταξη ως θέμα συζήτησης η ασφάλεια της κυκλοφορίας των τρένων.

Όχι μόνο είναι ανάλγητη ως πράξη, αλλά δείχνει κ τις πραγματικές προθέσεις της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέναντι στους συναδέλφους που χάθηκαν αλλά και στο επιβατικό κοινό.
Αντί να ασχολείστε με την ασφάλεια της κυκλοφορίας,ασχολείστε για το πως θα παραβιάσετε όρους της ΣΣΕ τόνισαν οι παρευρισκόμενοι,καθιστώντας υπεύθυνα τα μέλη του ΔΣ για τον τρόπο κυκλοφορίας των τρένων.
Την θέση των μηχανοδηγών στήριξε ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ συνάδελφος Ζαβογιάννης και το μέλος του ΔΣ Άρης Λιαροκάπης ο οποίος με παρέμβαση του αναφέρθηκε στα ζητήματα ασφάλειας κυκλοφορίας.
Σημειώνουμε ότι στην παρέμβαση υπήρξε αρκετή ένταση απο τους συναδέλφους.
Απο την ΠΕΠΕ παρεβρέθηκαν με την ιδιότητα του μηχανοδηγού οι εκλεγμένοι με την +ΣυνΕξέλιξη.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου