Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

K.Γενιδούνιας : Δεν θα σεβαστούμε,όσους δεν μας σέβονται


Σε μήνυμα που μας έστειλε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας συνάδελφος Γενιδούνιας, σχετικά με το θέμα των ελιγμών και τις τελευταίες ενέργειες της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά κ τις επιθέσεις των μπλέ παπαγάλων ξεκαθαρίζει ότι 
στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, μεταφέρθηκε επακριβώς η θέση της Διοίκησης για το θέμα των ελιγμών μετά την 1η αλλά και την  2η εγκύκλιο.


Ότι δηλαδή η 1η εγκύκλιος, δεν αφορά τον τρόπο υπολογισμού της χιλιομετρικής αποζημίωσης για το θέμα,ενώ μετά την 2η  -διευκρινιστική εγκύκλιο- και ο Δ/ντης ΔΙΚΑΜ μετέφερε ακριβώς το ίδιο, θεωρώντας το θέμα λήξαν.

Μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, ζητήθηκε απο τις υπόλοιπες παρατάξεις να υπάρξει συνάντηση με την Διοίκηση για να συζητηθεί και να κλείσει και επίσημα το θέμα αυτό,όπως και άλλα πολλά, πράγμα που τότε αρνήθηκαν τόσο η ΔΑΚΕ όσο και η ΠΑΣΚ.
ΑΝ η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν τηρήσει τα όσα μετέφερε για το θέμα, τότε και εμείς θα πράξουμε ανάλογα μας μετέφερε ο συνάδελφος Γενιδούνιας.
Οι μέρες που κάποιοι παίζανε παιχνίδια στην πλάτη των μηχανοδηγών και προκλήσεις μένανε αναπάντητες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Εδώ και 2 χρόνια αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους τους συναδέλφους σε όλη την Επικράτεια.
ΑΝ λοιπόν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν σέβεται τον λόγο της και όσα διαχρονικά ισχύουν, και ψάχνει τις λέξεις και την ερμηνεία τους σε συμφωνημένα κείμενα, δεν έχουμε και εμείς κανένα λόγο να σεβαστούμε την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα πράξουμε τα αυτονόητα κατέληξε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας.

Το όλο θέμα είναι δεν είναι πλέον για εμάς μόνο οικονομικό αλλά ΚΑΙ θέμα σεβασμού απέναντι στους μηχανοδηγούς


Όπως βέβαια ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ πρέπει να είναι ότι η επαναδιαπραγμάτευση του άρθρου 8 της ΣΣΕ θα γίνει άμεσα και πάντα προσθετικά και ΜΟΝΟ απο το Σωματείο μας.
Επαναδιαπραγμάτευση προσθετική που δεν ήθελαν ποτέ και καταψήφισαν πέρυσι το καλοκαίρι Νέα Έλξη ΔΑΚΕ;  και ΠΑΣΚ Έλξης.
Ας μην βιάζονται λοιπόν ορισμένοι...

Το στέκι της έλξης - To blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου