Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τιμωρεί το επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Απαράδεκτη μεθόδευση το Lock out

ΗΔιοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την απόφαση της για κατάργηση του συνόλου των δρομολογίων , τιμωρεί στην ουσία το επιβατικό κοινό, ενώ το Δελτίο Τύπου θυμίζει
ακραίες νεοφιλελεύθερες λογικές ,προσπαθώντας να φέρει απέναντι το επιβατικό κοινό και τους σιδηροδρομικους. Και όλα αυτά όταν το αίτημα των κινητοποιήσεων αφορά την ασφάλεια κυκλοφορίας, μετά το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Ο προγραμματισμός των στάσεων εργασίας ήταν τέτοιος που επέτρεπε την δρομολόγηση του 60-70% των δρομολογίων του Προαστιακού,αλλά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτίμησε να τα καταργήσει όλα για να φέρει τους επιβάτες απέναντι μας.
Αυτού του είδους οι εκβιασμοί θυμίζουν πολιτικές του παρελθόντος και δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητοι.
Την ώρα που οι σιδηροδρομικοί θρηνούμε 2 συναδέλφους κ 1 συμπολίτη μας μετά απο ένα τραγικό δυστύχημα, το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκαλεί οργή και μόνο και η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
 Η κατάσταση όμως στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι ανεξέλεγκτη με ευθύνη της Διοίκησης της.
Και φυσικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να επικαλείται τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και να ζητά συγνώμη στους επιβάτες, όταν μερικές μέρες πριν κατάργησε την εκπτωτική της τιμολογιακή πολιτική στα αρτηριακά τρένα.
Αντί ορισμένοι να απολογούνται, θέλουν να βγουν και τιμητές....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου