Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση στο Λειανοκλάδι- Δευτέρα στο ΜΑΙ

Ολοκληρώθηκε η συνέλευση στο ΜΑΙ, με μεγάλη προσέλευση μηχανοδηγών (11 απο τους 14) οι 
οποίοι προσήλθαν για να ενημερωθούν και να διαμαρτυρηθούν -έντονα- για το κύκλωμα εργασίας κ την τελευταία τροποποίηση του.

Αίτημα της πλειοψηφίας των συναδέλφων του Λειανοκλαδίου είναι να μπεί στο πρόγραμμα εργασίας αρτηριακό τρένο προς Θεσσαλονίκη. (παρόλο που όπως τους τονίστηκε είχαν τον Οκτώβρη απορρίψει -ενυπογράφως-πρόταση για το 58  στην Θεσσαλονίκη).
Με επίκεντρο την συζήτηση γύρω απο αυτό το θέμα, η ψηφοφορία εξελίχτηκε σε καταψήφιση του απολογισμού δράσης με 8 ψήφους κατά, 2 υπέρ και 1 παρών.
Πολλά ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στην συνέλευση που μπορεί να αποτελέσουν και αντικείμενο συζήτησης για το προσεχές μέλλον.
Μέχρι στιγμής Αλεξανδρούπολη, Δράμα,Θεσσαλονίκη,Λάρισα έχουν υπερψηφίσει τον απολογισμό δράσης, ενώ Βόλος και Λειανοκλάδι καταψήφισαν.
Μεγάλη η προσέλευση των μηχανοδηγών στις συνελεύσεις και οι ψήφοι μέχρι σήμερα 28 υπέρ, 26 κατά , 3 παρών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου