Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ανυπόστατες φήμες γύρω απο τον ΟΣΕ

Ξεπέρασε κάθε όριο φαντασίας η φημολογία απο τους διαδρομιστές της Καρόλου σήμερα!

Το μόνο που δεν ακούσαμε είναι ότι 
ό Απόλλωνας Σμύρνης εξαγοραστεί απο κολοσσό και θα φέρει για μεταγραφή τον Μέσι!


Αναλυτικότερα
Μετά την χτεσινή συνάντηση του Σωματείου μας με τον κ. Σπίρτζη κυκλοφόρησε σήμερα μια ακατάσχετη φημολογία περί δήθεν συρρίκνωσης  του ΟΣΕ (!!!!) ότι δήθεν θα μείνουν στον Οργανισμό μόνο 500 άτομα και πόσα άλλα!
Πράγματα που φυσικά δεν ειπώθηκαν ποτέ, αλλά εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες εν όψει εκλογών σε συγκεκριμένο Σωματείο, όπου για πρώτη φορά θα υπάρχουν 2 ψηφοδέλτια, γεγονός που έχει ενοχλήσει σφόδρα το συνδικαλιστικό κατεστημένο που ψάχνει αποκούμπι (και ψήφους) σε διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Το μόνο σίγουρο που ειπώθηκε στην συνάντηση με τον κ. Σπίρτζη είναι ότι η συντήρηση του GSMR θα δοθεί υπό μορφή ΣΔΙΤ ενώ θα προχωρήσει άμεσα και η ανάταξη της τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης.
GSMR στου οποίου την χρήση είχαν εκπαιδευτεί πριν 6 χρόνια, 16 συνάδελφοι έναντι εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, συνάδελφοι οι οποίοι σήμερα είναι συνταξιούχοι!
Και μόνο αυτό καταδεικνύει την λογική διαχείρισης που υπήρχε στον Οργανισμό αλλά και το ότι το συνδικαλιστικό κίνημα δεν φρόντισε ποτέ να εκπαιδευτούν νέοι άνθρωποι, το γιατί το καταλαβαίνουν πλέον ΟΛΟΙ!
Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσει η παραφιλολογία για το θέμα του ΟΣΕ γιατί και εμείς μαθαίνουμε τι λένε (και ποιοι τα λένε) στους συναδέλφους.
Και αν αρχίσουμε να αναπαράγουμε φήμες που και εμείς ακούμε καθημερινά, τότε όχι ο Μέσι, αλλά ο Βαλβέρδε θα βρεθεί να κάνει τον προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου