Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Που κ πότε υπογράφεται η ιδιωτικοποίηση ρωτά ο ανθοπώλης!!!

Επειδή εδώ και 12 μήνες έχουμε ζαλιστεί με τις "έγκυρες"πληροφορίες.
Στην φωτογραφία αριστερά ο συμπαθής ανθοπώλης που έδωσε την ανθοδέσμη
στον Νώντα Θεοδωρόπουλο,συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ επί δεκαετίες, με την ανάληψη - ανάθεση των καθηκόντων του ως Υποδιευθυντή απο την Κυβέρνηση της Αριστεράς. (για τα συγχαρητήρια)

Ο ανθοπώλης επικοινώνησε μαζί μας καθώς  δεν υπογράφηκε η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την περασμένη Τετάρτη -όπως λέγανε οι παπαγάλοι που τα ξέρουν όλα στον σιδηρόδρομο(και όχι μόνο)- και μας ρώταγε εναγωνίως πότε τελικά θα υπογραφεί η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Έχει λάβει το ανθοπωλείο παραγγελίες απο πρόθυμους να ευχηθούν το καλώς ήλθατε κ πρέπει να παραδώσει!
Μπουκέτα απο τριαντάφυλλα μέχρι ορχιδέες έχει το μενού.
Τελικά πότε θα έρθει μας ρώτησε προχτές.
Και εμείς του απαντήσαμε: 
Κάποιοι πέρυσι τον Ιούλιο με την κατάθεση της προσφοράς  μας  έλεγαν ότι έρχεται τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο,τον Οκτώβριο,τον Νοέμβριο,τον Δεκέμβριο,τον Γενάρη,τον Φλεβάρη,τον Μάρτη,τον Απρίλη,τον Μάη, τον Ιούνη, την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Τώρα μας λένε τέλος Ιουλίου.
Έχουμε βαρεθεί να ακούμε του είπαμε.

Ότι θα έρθει, θα έρθει, του είπαμε γιατί είναι γεγονός ότι χάσαμε μια πολιτική μάχη ενάντια στην νεοφιλελέ ελίτ της ΕΕ. Ο πόλεμος βέβαια συνεχίζεται.
Αλλά δεν ξέρουμε πότε θα έρθει,ούτε μας ενδιαφέρει η ημερομήνια.
 Γιατί δεν θέλουμε να έρθει. Τόσο απλά. Και δώσαμε αγώνα πραγματικό πέρυσι το καλοκαίρι για αυτό,αγώνα μετά απο πολλά χρόνια,αλλά χάσαμε την μάχη. Για αυτό δεν μας ενδιαφέρει πότε ...
Εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει. Μόνο αυτό. 
Γιατί γνωρίζουμε ότι τα πράγματα αλλάζουν και δεν θα είναι καθόλου εύκολα για κανέναν σιδηροδρομικό,όσα και αν τάζουν διάφοροι καλοθελητές.

Οπότε μην περιμένετε απο εμάς να αναπαράγουμε κάθε μέρα τα ίδια και ίδια.
Ίσως κάποια στιγμή αναφερθούμε στο παρασκήνιο των όσων συμβαίνουν, με τον δικό μας τρόπο (που πονάει αρκετούς...) 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου