Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Δεκτή η πρόταση της ΠΕΠΕ για την σύσταση επιτροπής για την ασφάλεια της κυκλοφορίας

Άλλη μια πρόταση του Σωματείου μας έγινε δεκτή απο το Υπουργείο Μεταφορών που σύστησε επιτροπή και η ΠΕΠΕ θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της - ως ξεχωριστός συνομιλητής παράλληλα με την ΠΟΣ-σε επιτροπή.
Είναι μια ΑΚΟΜΑ απόδειξη ότι
το Σωματείο μας με σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια καθιερώνεται ως επίσημος συνομιλητής όλων των εμπλεκόμενων φορέων που αναγνωρίζουν τον ρόλο του μηχανοδηγού στον σιδηρόδρομο. Δεν συμμετέχουμε μέσω της ΠΟΣ,αλλά αυτόνομα,όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες σιδηροδρομικά Ευρωπαϊκές χώρες.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια συνολική επιτυχία του Σωματείου μας τα τελευταία χρόνια αφού η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών αφορά καίρια το προσωπικό έλξης και τους συνάδελφους σταθμάρχες.

Η προσπάθεια για την ασφάλεια της κυκλοφορίας θα συνεχιστεί αγόγγυστα απο την ΠΕΠΕ ενώ εκπροσώπους στην επιτροπή θα έχουν όλες οι εταιρείες του Ομίλου και η ΠΟΣ που επωφελείτε της πρότασης του Σωματείου μας .

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Μια ακόμα σωστή κίνηση,μια πρόταση μας που έγινε αποδεκτή απο το Υπουργείο Μεταφορών.Οι μηχανοδηγοί κερδίζουμε βήμα-βήμα με σταθερή πορεία και στόχευση την αναγνώριση του επαγγέλματος μας και του Σωματείου μας. Σοβαρή παρακαταθήκη για όλους μας, που θα βοηθήσει στις μελλοντικές μας στοχεύσεις και δράσεις. Η ΠΕΠΕ πέρνει την θέση που τις αξίζει. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή