Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Διαμαρτυρία προσωπικού ελιγμών για τις συνθήκες εργασίας στον Σταθμό Λαρίσης

Επιστολή στην Διοίκηση του ΟΣΕ και στον Γενικό Διευθυντή Δικτύου και τον Διευθυντή Κυκλοφορίας απο το Σωματείο Προσωπικού Ελιγμών.Διαβάζουμε: 

Κύριοι, 
         Με αφορμή τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις γραμμές 8, 9 και 10 στο Σ. Σ. Αθηνών από 5/7 και ύστερα από διαμαρτυρία των συναδέλφων κλειδούχων στο συγκεκριμένο Σταθμό, το Προεδρείο του Σωματείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη και διαπίστωσε ότι, τα κλειδουχεία "σκοπιές" σχεδόν που έχουν τοποθετηθεί εκατέρωθεν του Σταθμού για να εργαστούν οι συνάδελφοι, είναι ακατάλληλα, καθότι δεν πληρούν ούτε τις στοιχειώδης προδιαγραφές για ασφαλή και αξιοπρεπή συνθήκες εργασίας. 
        Παρακαλούμε  ενέργειές σας άμεσα για αντικατάσταση αυτών και τοποθέτηση κλειδουχείων (ISOBOX) 4Χ2,5 τουλάχιστον, με νερό, τουαλέτα, και κλιματισμό. Σε διαφορετική περίπτωση σας κάνουμε γνωστό ότι θα είναι αδύνατο να συνεχίσει να διεξάγεται η κυκλοφορία από τις γραμμές αυτές.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου