Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Στις Βρυξέλλες για το Shift 2 Rail ο Κ.Ρήγος εκπροσωπώντας την ALE


Συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια το Σωματείο μας και την ALE ο συνάδελφος μηχανοδηγός και Προϊστάμενος Υπηρεσίας Συμβάσεων στην ΔΙ.Τ.ΡΥ  Κ.Ρήγος συμμετέχοντας
αυτές τις μέρες στις διεργασίες  του Shift2Rail,της κορυφαίας συνάντησης στον χώρο των σιδηροδρομικών μεταφορών. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στις Βρυξέλλες συμμετέχοντας στις διεργασίες και επιστρέφοντας θα ενημερώσει το Σωματείο και την ALE για τις τρέχουσες εξελίξεις.


Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Τώρα που θα είναι στις Βρυξέλλες ο Ρήγος,αν τον ρωτήσουν,να πεί ότι στην Ελλάδα τον αντικετέστησαν νύχτα με απόφοιτο γυμνασίου γιατί δεν έμπαινε στις λογικές περασμένων δεκαετιών.
    Αυτά γράφετε στο στέκι και τους κάνετε να χάνουν τον ύπνο τους.Να πάρει τηλέφωνο τώρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να επέμβει ο Αλμούνιας και να γυρίσει τώρα πίσω ο Ρήγος.Ακούς εκεί να έχουν εκπροσώπηση στο s2r οι Έλληνες μηχανοδηγοί και δή μέσω του Ρήγου.
    Μόνο όσοι είναι άνω των 60 κύριοι.Κανείς άλλος.
    Μόνο οι απόφοιτοι δημοτικού και γυμνασίου.Κανείς άλλος.
    Μόνο οι πρόθυμοι να υπηρετήσουν πολιτικές που δεν συναντάς πουθενά στην Ευρώπη. Κανείς άλλος.
    Δώστε πόνο στο κατεστημένο του σιδηροδρόμου.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον συνάδελφο τον αντικατέστησαν επειδή στραπατσαρίστηκαν τα μούτρα τους επάνω στις αποτυπωμένες αλήθειες, που δεν συνάδουν με τις δικές τους πρακτικές όπως γράφεις ΝΕΜΕΣΙΣ, επειδή αυτές θέλουν να εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς πονηρών συμφερόντων, κατά αυτών που κινούν τα τρένα.
    Ξέχωρα όμως απ’ αυτό, σημασία έχει ότι ο γκιώνης αναγνώρισε έστω και ετεροχρονισμένα τις ικανότητες του συναδέλφου, μια που αποδείχθηκε στην πράξη ότι διαθέτει μέδεα, πλην όμως, δεν επιθυμούσε αυτό το σχήμα, διότι έβλεπε τα μακροπρόθεσμα δικά του οφέλη να εξανεμίζονται.
    Δεν παρέλειψε όμως σαν καλός "χωρατατζής" που είναι, να διασκεδάσει κάπως το πράγμα, προσθέτοντας στο πιάτο την κατάλληλη γαρνιτούρα με φαιδρά δικά του παρασκευάσματα, μήπως και το τσιμπολογήσουν για επιδόρπιο οι νεοσσοί του..αλλά αυτοί έδειχναν να τιτιβίζουν διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ βαθμολογούσαν τον πρόεδρο του σωματείου Γενιδούνια με μικρό βαθμό..γιατί τον θέλουν καλύτερο μαθητή την επομένη χρονιά. Εκείνο όμως που δεν μας είπαν είναι, αν τελικά θα φτερουγίσουν από τη φωλιά ή θα κάτσουν να κλωσσάνε τ’ αυγά της επόμενης γέννας.
    Το τωρινό σχήμα του κάθεται καλύτερα στο μάτι του γκιώνη, γιατί νομίζει ότι όλο και κάτι θα τσιμπήσει από την δυσαρέσκεια των αμφιταλαντευόμενων φαντάρων, τότε που θα φουντώνει μέσα τους το μένος, από τα φιρμάνια των σουλτάνων που θα καταφθάνουν ανέλεγκτα στο ιπποδρόμιο να εκτελεστούν άνευ αναβολής, λόγω της απρόσωπης παρουσίας του μπούφου.
    https://www.youtube.com/watch?v=frE9rXnaHpE
    Μπορεί το εν λόγω πάρα πάνω νυκτόβιο πτηνό να λειτουργεί βάσει της δικιάς του λογικής και θεωρίας περί ηθικής και νομιμότητας, που τον κάνει να βλέπει, ότι το όλο πράγμα τον βολεύει επειδή τον θέλει να επενδύει την δικιά του επιβίωση στα τριτογενή παράγωγα του φόβου των φαντάρων..όμως δείχνει να παραβλέπει το γεγονός, ότι συγκεντρώνει επάνω του όλα τα παράγωγα του μένους αυτών..πράγμα που ανθίστηκε από νωρίς ο μπούφος, μιας και υιοθέτησε για πάρτη του την καλύτερη παροιμία "Κάλιο Γαϊδουρόδενε Παρά Γαϊδουρογύρευε".
    Τι τα θέλετε; ..Πάλι γεμίσαμε φτερά και πούπουλα μέσα στον κατακαλόκαιρο και στις μεγάλες ζέστες, ενώ το αγαπητό blog μας βάζει για δροσιά το Εκείνη η Μέρα δεν θ’ Αργήσει=>Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
    Λες και χάθηκαν τα ωραία καλοκαιρινά τραγούδια σαν αυτά που τρελαίνουν τις απελπισμένες όμορφες κοπέλες που γυρίζουν εδώ κι εκεί σαν την άδικη κατάρα, πάντα καλωδιωμένες-αγκαλιά-με τον αξιολάτρευτο φίλο τους τον κινητό στα χέρια.
    https://www.youtube.com/watch?v=-OiobWk2_C4
    https://www.youtube.com/watch?v=qL4_jjUdKOo

    ΑπάντησηΔιαγραφή