Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

To αδιαχώρητο σήμερα στον Προαστιακό προς αεροδρόμιο ....Άκαρπη η συνάντηση ΤΡΑΙΝΟΣΕ-Κατοίκων Λιοσσίων


Η εικόνα μιλά απο μόνη της και κυκλοφορεί σήμερα στα social media απο επιβάτες παρουσιάζοντας ακριβώς την κατάσταση που επικρατούσε σήμερα σε αρκετά δρομολόγια στην γραμμή Αεροδρόμιο - ΣΚΑ μετά την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την
κατάργηση του ενός δρομολογίου την ώρα. Το στέκι της έλξης έχει πολλές φορές αναφερθεί στο παρελθόν στην μεγάλη επιβατική κίνηση του Προαστιακού Αθήνας και τις προοπτικές του.

Μάλιστα κάποιες φορές κατηγορηθήκαμε ότι ασκούσαμε σκληρή κριτική στις Διοικήσεις για τις αποφάσεις τους για τον Προαστιακό τα τελευταία χρόνια,όπου είδαμε το κλείσιμο του μέσου μετά τις 21.45 το βράδυ, την μείωση της συχνότητας των δρομολογίων απο 4 σε 3 την ώρα και τα σοβαρά προβλήματα στις υποδομές.
Η σημερινή εικόνα πρέπει να προβληματίσει σοβαρότατα τους υπευθύνους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς δεν είναι δυνατό η γραμμή του αεροδρομίου να εξυπηρετείτε απο 2 δρομολόγια την ώρα.
Η εικόνα αυτή θυμίζουμε είναι στην κορύφωση των καλοκαιρινών διακοπών των Αθηναίων.
Σκεφτείτε τι θα γίνει με την επιστροφή τους απο τις άδειες.....
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει άμεσα να αναθεωρήσουν πολλές σκέψεις τους,καθώς αυτή η εικόνα εγείρει και θέματα ασφάλειας στην κυκλοφορία των συρμών.
Το στέκι για ευνόητους λόγους έχει σβήσει τα χαρακτηριστικά των προσώπων των επιβατών ενώ διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει την πηγή, για αυτονόητους λόγους.
Τέλος άκαρπη υπήρξε η συνάντηση των κατοίκων των Λιοσίων με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού τύπου της Δυτικής Αττικής.
Αύριο μάλιστα οι κάτοικοι θα πραγματοποιήσουν νέα παρέμβαση στον σταθμό Κάτω Αχαρναί.

Σε ακριβώς αντίθετο πνεύμα η κυκλοφορία του Προαστιακού προς Χαλκίδα με ηλεκτροκίνητους συρμούς,όπου έκδηλη -και προς τους εργαζομένους- ήταν η ικανοποίηση των επιβατών, με πολλούς απο αυτούς να χρησιμοποιούν τα νέα τρένα για δοκιμή,γεμίζοντας τα κυριολεκτικά εν μέσω καλοκαιριού.
Αναμφίβολα η ηλεκτροκίνηση θα αυξήσει κατακόρυφα την επιβατική κίνηση προς και απο την Χαλκίδα και σίγουρα τα δρομολόγια ανά 2 ώρες μετά το καλοκαίρι ΔΕΝ θα είναι αρκετά για να καλύψουν την ζήτηση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου