Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά την μεταβίβαση των μετοχών η ολοκλήρωση της συμφωνίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΠΕΠΕ

Με mail που απέστειλε πριν απο λίγο η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι 
επειδή εντός των προσεχών ημερών επίκειται η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με την ενημέρωση απο τον νέο ιδιοκτήτη, η ολοκλήρωση της συμφωνίας με το Σωματείο μας, προσδιορίζεται αμέσως μετά την μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας.

Αυτό αποδεικνύει αφενός ότι η συμφωνία γίνεται εν γνώσει του νέου μετόχου,γεγονός που είναι πολύ σημαντικό ,ενώ αφετέρου δίνεται η δυνατότητα για οριστική επίλυση θεμάτων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα λόγω της αναρμοδιότητας που δήλωνε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αυτά και είχαν τεθεί απο το Σωματείο στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.
Θυμίζουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει αποστείλει επίσημα,θέσεις που αποδέχτηκε κατά την διάρκεια της διαβούλευσης ενώ στην τελευταία συνάντηση είχαν απομείνει ελάχιστες εκκρεμότητες.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες την επόμενη εβδομάδα καθώς η ολοκλήρωση της συμφωνίας με το Σωματείο των μηχανοδηγών είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Όλοι οι πιστοποιημένοι μηχανοδηγοί της Χώρας μεταφέρθηκαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δίνονται σαν έπιπλα στους Ιταλούς. Εκτός ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΔΕΝ υπάρχει μηχανοδηγός ούτε για δείγμα. Κάθε νέα εκπαίδευση απαιτεί για εκπαιδευτές και έμπειρους μηχανοδηγούς. Άρα η ΠΕΠΕ κατέστη το ισχυρότερο σωματείο στο σιδηρόδρομικό τοπίο της Ελλάδας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή