Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Σημαντικές οι ζημιές στην γέφυρα του Αξιού μετά την προχτεσινή πυρκαγιά


Η εικόνα φανερώνει την έκταση της ζημιάς που έγινε στην γέφυρα με τους ξύλινους στρωτήρες να έχουν καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Το σημείο όπως γράψαμε επισκέφθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, ο οποίος στο μήνυμα του έδωσε 
συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική αλλά και στους σιδηροδρομικούς για την προσπάθεια τους  στην μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών.




Ο Γενικός Γραμματέας άφησε και αιχμές για τους προκατόχους του και τι παρέδωσαν το 2015, αφού όπως είπε το έργο της νέας χάραξης ήταν σε εκκρεμότητα από το 2006 και το προκηρύχθηκε τελικά το 2016 ενώ μέχρι την άνοιξη του 2018 θα παραδοθεί η νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Πολύκαστρο - Ειδομένη.






Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου