Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Κλειστή η γραμμή στην Ειδομένη- Προβλήματα στα εμπορικά ,μέσα Σεπτεμβρίου τα εμπορικά απο Θριάσσιο

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χτες -απο άγνωστη αιτία- πλησίον της γραμμής, κλειστή παραμένει σήμερα -και για τις επόμενες μέρες- η γραμμή προς Ειδομένη,αφού υπάρχουν σοβαρές ζημιές στην υποδομή (καμμένοι στρωτήρες,στρέβλωση γραμμής κτλπ). Η μεταφορά των εμπορικών συρμών
θα γίνεται μέχρι την αποκατάσταση της γραμμής απο Κουλάτα (γραμμή Στρυμμώνα).
Πρόκειται ασφαλώς για ένα σημαντικό πρόβλημα,ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
Την ίδια ώρα, δοκιμές πραγματοποιούνται στο Θριάσσιο προκειμένου - επιτέλους- τα εμπορικά να αναχωρούν και να σταθμεύουν απο εκεί χωρίς να διέρχονται απο τον αστικό ιστό.
Πιθανολογείται πως ο νέος τρόπος μεταφοράς θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και ένα πρόβλημα που απασχολεί μήνες την σιδηροδρομική κοινότητα θα επιλυθεί ενώ και το Σωματείο μας επανειλημμένα έχει τονίσει την αναγκαιότητα αυτή.
Ωστόσο, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να φροντίσουν για την ασφάλεια του προσωπικού που θα επανδρώσει το σταθμό Μενιδίου, ενώ πλέον θα πρέπει να εξεταστεί και η επέκταση των δρομολογίων του Προαστιακού προς Λιόσια αφού η γραμμή που θα διέρχονται οι συρμοί είναι ακριβώς αυτή που θα διέρχονται και οι συρμοί του Προαστιακού.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου