Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

To στέκι της έλξης θα δημοσιεύσει πρακτικά

Το στέκι της έλξης μετά απο την επικοινωνία πολλών συναδέλφων,θα δημοσιεύσει τις επόμενες ωρες πρακτικά απο την τελευταία κοινή συνεδρίαση των 2 Σωματείων (ΠΕΠΕ-ΠΕΠ,παρουσία της ΠΟΣ)πριν την υπογραφή της ΣΣΕ, για να
απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που έχουν οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά απο τις άσκοπες και ενττελως άκαιρες όπως τονίσαμε και χτες ανακοινώσεις συνδικαλιστών.

Μάλιστα θα δημοσιεύσουμε  τα ηχητικά αποσπάσματα, συνδικαλιστή που ζήτησε να ξεκαθαρίσει η θέση του και να ακουστεί ολόκληρη η τοποθέτηση του.
Σε αυτά τα αποσπάσματα (πρωτολογία και δευτερολογία) οι συνάδελφοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα διαπιστώσουν με τα αυτιά τους, ότι ποτέ και κανένας δεν ζήτησε να υπάρξουν μειώσεις σε αποζημιώσεις εργαζομένων για να ωφεληθούν άλλοι ,όπως κατήγγειλε η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ ακούγονται και πολλά που θα ενδιαφέρουν τους συναδέλφους.
Έχουμε πεί πολλές φορές ότι εδώ δεν κρύβουμε ΠΟΤΕ την αλήθεια και λέμε ΠΑΝΤΑ ξεκάθαρα την άποψη μας.
Έτσι μετά την χτεσινη μας ανάρτηση και την επικοινωνία με πολλούς συναδέλφους,ιδιαίτερα απο τον κλάδο κίνησης αλλά και διοικητικούς,αποφασίσαμε -και μετα κ από αίτημα του-,να δώσουμε την τοποθέτηση κορυφαίου συνδικαλιστή στην δημοσιότητα γιατί κάποια στιγμή η αλήθεια πρέπει να βγαίνει προς τα έξω.
Τις επόμενες μέρες,θα λυθούν λοιπόν ΟΛΕΣ οι απορίες των συναδέλφων μας καθώς το blog των μηχανοδηγών μιλά ΠΑΝΤΑ με στοιχεία.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου