Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Εκπαίδευση μαθητών των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ σε συνεργασία με ΕΕΣΣΤΥ και ΟΣΕ Διαβάστε περισσότερα: Εκπαίδευση μαθητών των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ σε συνεργασία με ΕΕΣΣΤΥ

125 μαθητές και μαθήτριες θα εισαχθούν στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ προκειμένου να εκπαιδευτούν.Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας του κατά το σχολικό έτος 2017-18, με την Ελληνική Εταιρεία
Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού ΑΕ (ΕΕΣΣΤΥ), τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα εισαχθούν στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 125 μαθητές και μαθήτριες προκειμένου να εκπαιδευτούν στις παρακάτω ειδικότητες.

Οι ειδικότητες για τους μαθητές ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

1. Τεχνίτες Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτου,
2. Τεχνίτες Ηλεκτρονικών Συσκευών Εγκαταστάσεων και Υπολογιστικών Μονάδων και
3. Τεχνίτες Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι κάτοχοι τουλάχιστον ενδεικτικού Α΄Τάξης Επαγγελματικών Λυκείων ή Γενικών Λυκείων και έχουν γεννηθεί τα έτη 1994-2001.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται από 2-10-2017 έως 5-10-2017 στις Γραμματείες των παρακάτω Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:

1. ΕΠΑΣ Μαθητείας ΡΕΝΤΗ: Π. Ράλλη και Κηφισού Τ.K.18233, τηλ. 210-3474665
2. 1η ΕΠΑΣ Μαθητείας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λαγκαδά 117 – 119 Τ.K.56123, τηλ.2310 – 721858

Η επιλογή των μαθητών γίνεται με το βαθμό Τίτλου Σπουδών και με κοινωνικά κριτήρια. Το Πρόγραμμα Μαθητείας σε εργασιακό χώρο, θα υλοποιείται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας δυνάμει σύμβασης Μαθητείας, που θα συνάπτεται μεταξύ του ΟΑΕΔ, της Εταιρείας ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε, του ΟΣΕ, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του μαθητευομένου/ης.

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Μαθητείας σε εργασιακό χώρο οι μαθητευόμενοι/ες των ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ θα αμείβονται και θα ασφαλίζονται με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί αμοιβής και ασφάλισης των μαθητευομένων.

www.ipaideia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου