Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους!

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου 2017, ευκαιρία να αναφωνήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
“Επιτέλους, να και κάτι που έγινε σωστά!”

Τι είναι αυτό το κάτι; Να, πριν παραδοθεί για χρήση στο κοινό το αναβατόριο του ΟΣΕ για τους ανθρώπους με αναπηρία, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μελών του πανελλήνιου συλλόγου παραπληγικών
– πρωί της ηρωικής 31ης Οκτωβρίου– δοκιμή προς εξακρίβωση της λειτουργικότητας του. Η οποία δοκιμή πήγε – όπως μας πληροφόρησαν – πολύ καλά, ήτοι το αναβατόριο είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τους επιβάτες με αναπηρία του ΟΣΕ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αυτό το κάτι που έγινε δεν είναι παρά το “αυτονόητο” σε όλο τον κόσμο, πλην όμως για τα νεοελληνικά δεδομένα λογίζεται ως “σπουδαίο”. Σε γλώσσα δημοσιογραφική ως “είδηση”.

Εξ’ ου και το “επιτέλους”!

http://www.presspublica.gr -  Αντώνης Σκορδίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου