Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Σ.Σ.Β.Ε. για την αυριανή 24 ωρη απεργία

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι, 
Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Σ.Β.Ε.) καλεί όλους τους σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν
στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, και ώρα 10.30 το πρωί μπροστά στο Ε.Κ.Θ.
   Η απεργία της 14ης του Δεκέμβρη είναι Πανελλαδική – Πανεργατική (ΓΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ)  και συμμετέχουν σε αυτήν οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και στο Δημόσιο Τομέα.

    Ο αγώνας για να διεκδικήσουμε μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την προαγωγή της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, της περίθαλψης και της Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι ΤΩΡΑ περισσότερο αναγκαίος από ποτέ. 
    Και αυτό γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει για ψήφιση στη Βουλή έναν προϋπολογισμό λιτότητας, δυσβάσταχτης φορολόγησης, όπου για μια ακόμη φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις καλούνται να σηκώσουν τα βάρη των δημοσίων εσόδων.
   Μπροστά σε αυτή την κατάσταση καλούμαστε όλοι να δώσουμε το «παρών» στη Γενική Απεργία της 14ης του Δεκέμβρη. Αυτή η απεργία οφείλει να έχει πανυπαλληλικά – πανεργατικά χαρακτηριστικά, με τη συμμετοχή των εργαζομένων Ιδιωτικού και του Δημοσίου Τομέα.
Ως εργαζόμενοι στο Σιδηρόδρομο:
Λέμε ΟΧΙ :
Στην ιδιωτικοποίηση του Σιδηρόδρομου.
Στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ με κοινωνικά χαρακτηριστικά
ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην Απεργία
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

ΤΟ Δ.Σ  Σ.Σ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου