Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ εμπλουτίζει τη γραμμή Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία. Στόχος οι επιβάτες κρουαζιέρας

Video με δηλώσεις του κ. Τσαλίδη, Δ/ντος Συμβούλου ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της κ. Κουντουρά,Υπουργού Τουρισμού.
Στην αναβάθμιση της τουριστικής γραμμής Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Με το δρομολόγιο «Olympian Trail», το οποίο θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2018, αποκλειστικά
για τουριστική χρήση, η σιδηροδρομική εταιρεία προσπαθεί να προσελκύσει – κυρίως – τους επιβάτες κρουαζιέρας από το Κατάκολο.

To νέο δρομολόγιο θα διεξάγει απευθείας τη διαδρομή Κατάκολο – Αρχαία Ολυμπία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, όπως το υφιστάμενο που σταματά στον Πύργο.

Τόσο η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππος Τσαλίδης αναφέρθηκαν στην ανάγκη των συνεργιών μεταξύ κρουαζιέρας και τρένου, με στόχο την ανάδειξη τουριστικών προορισμών, όπως η Αρχαία Ολυμπία.

Το Olympian Trail, με διακριτή και σχετική σήμανση για τουριστική χρήση αποκλειστικά, ξεκινά την ερχόμενη Άνοιξη, με δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 200 επιβάτες, αναλόγως της σύνθεσης του τρένου.

Η γραμμή Κατάκολο – Πύργος – Αρχαία Ολυμπία έχει ιστορία 100 ετών και συνεπώς όλα τα εφόδια για να λειτουργεί ως μία ειδική τουριστική γραμμή.

metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου