Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΠΕ : Στις 20 Μαρτίου η εκδίκαση του 25% στον Άρειο Πάγο

Μετά τις ενέργειες του δικηγορικού γραφείου που συνεργάζεται το Σωματείο μας, στις 20 Μαρτίου θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο η υπόθεση για την διπλή κράτηση του 25%. Θυμίζουμε ότι
το Σωματείο μας έχει κερδίσει τόσο πρωτόδικα,όσο και εφετειακά την υπόθεση και αν όλα εξελιχθούν ομαλά και στον Άρειο Πάγο, ΟΛΟΙ οι μηχανοδηγοί θα πληρωθούν τις διαφορές που παράνομα παρακρατήθηκαν το 2013 και μέχρι σήμερα χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω διαδικασίες στις δικαστικές αίθουσες.

Παράλληλα στις 8 Γενάρη,δικάζονται κ άλλες υποθέσεις σε Πρωτόδικο βαθμό για την ίδια υπόθεση.
Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο.
Το Σωματείο μας συνεχίζει αδιάκοπα και με απτά αποτελέσματα την προσπάθεια  που ξεκίνησε το 2014 για την άρση των αδικιών που υπέστησαν οι μηχανοδηγοί απο την διπλή εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου