Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Προβλήματα στην πρόταση των κυκλωμάτων εργασίας στον Προαστιακο Αθήνας

Διαφορά προβλήματα εντοπίστηκαν από την μελέτη της πρότασης της Κεντρικής Υπηρεσίας για τα νέα κυκλώματα εργασίας στον Προαστιακό Αθήνας μετά την είσοδο της ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά. Η εμπειρία του Προϊσταμένου Κεντρικής Υπηρεσίας θα έπρεπε να είχε

συνεισφέρει στο να μην υπάρξουν προστριβές σε αυτό το θέμα.
Το Σωματείο μας ζήτησε χτες να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία κ απρόσκοπτη εργασία των μηχανοδηγών σε ΜΑΙ -Κιάτο -Πάτρα ενώ δεν είναι δυνατό να ζητείται από το Συνδικάτο συνεχώς η κατάθεση αντιπρότασης σε κάθε διαφωνία του.
Δν είναι αδικαιλόγητη  η αίσθηση που υπάρχει σε πολλούς ότι διαρκώς εμπλέκεται η υπηρεσιακή με την συνδικαλιστική ιδιότητα από τον Προϊστάμενο Κεντρικής Υπηρεσίας .
Σε μια περίοδο που η έλλειψη προσωπικού είναι τεράστια προτεραιότητα για τον υπηρεσιακό μηχανισμό θα πρέπει να έχει ο παράγοντας άνθρωπος .
Το Σωματείο μας εχει συμφωνήσει τους όρους εργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ στο περίγραμμα αυτών θα πρέπει να εντοπίζονται και να εφαρμόζονται οι βέλτιστες πρακτικές.
Τέλος , με την εναλλαγή μηχανών (Δ/Η > Η/Α) στην Τιθορέα , για τις αμαξοστοιχίες 52 και 53 , ζητήθηκε να υπάρχει μηχανοδηγός εκείνη την χρονική περίοδο στον σταθμό για να αποφεύγονται καθυστερήσεις .

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου