Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Πέτρου Γρηγοριαδη , μηχανοδηγού μηχανοστασίου Δράμας

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στο σιδηρόδρομο, στην πρώτη γραμμή ως μηχανοδηγός, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω κι εγώ τη μεγάλη οικογένεια της Trainose, μπαίνοντας
στο κλαμπ των συνταξιούχων πλέον. Τα χρόνια στο σιδηρόδρομο αποτέλεσαν ένα από ταμακρύτερα  και ομορφότερα ταξίδια της ζωής μου,γεμάτο χαρές , λύπες, περιπέτειες και όμορφες αναμνήσεις. Στα παρελθόντα έτη, είχα την χαρά να συνεργαστώ με πολλούς αξιόλογους συναδέλφους, τους οποίους ευχαριστώ τον καθένα προσωπικά για τις εμπειρίες που ζήσαμε. Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους πίκρανα  - στεναχώρησα και αδίκησα .
Η στιγμή που κατέθεσα το φάκελο συνταξιοδότησης μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από δύο λέξεις : χαρμολύπη και νοσταλγία, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από μία : χαρά.
Χαρά γιατί συνειδητοποίησα ότι όταν αγαπάς κάτι δεν το αφήνεις ποτέ ουσιαστικά, αλλά το υπηρετείς με τον τρόπο ζωής σου– τουλάχιστον τα μέλη της οικογένειας των σιδηροδρομικών αυτό κάνουν. Για το λόγο αυτόσκοπεύω να παραμείνω ενεργός σε ό,τι αφορά τα σιδηροδρομικά δρώμενα και θα ήμουν περισσότερο από πρόθυμος να βοηθήσω όπου δύναμαι.
Δράττομαι της ευκαιρίας της νέας χρονιάς, για να ευχηθώ στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία, καλά και ασφαλή ταξίδια και ό,τι άλλο χρειάζεται έκαστος για να ευτυχήσει

Καλή συνέχεια σε όλους,
Γρηγοριάδης Πέτρος


Εμείς ευχόμαστε στον φίλο μας Πέτρο ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του!
Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και θα είναι πάντα χαρα για εμας να τον συναντάμε στα τρένα !

2 σχόλια:

  1. Λυπήθηκα πραγματικά που η έδρα κυριολεκτικά έχασε έναν καλό συνάδελφο με ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ σκέψη και φωνή για το ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΤΗΤΑ.
    Πέτρο στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου εύχομαι τα καλύτερα
    Δημήτριος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός συνάδελφος πάντα με άποψη επί παντός επιστητού,τον αποκαλουσα ισορροπιστη γιατί ήταν τυπικός στα καθήκοντά του. Πέτρο(ξάδερφε) όπως σε αποκαλουσα σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένεια σου και να μας προτιμάς σε ένα από τα επόμενα ταξίδια σου...Καλή σύνταξη φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή