Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή μελών ΔΣ ΠΟΣ για την παραίτηση Παρασκευόπουλου από την θέση του Προέδρου

Προς Προεδρείο, Μέλη ΔΣ ΠΟΣ
Συναδέλφισες,συνάδελφοι,
Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στις 23 Ιανουαρίου 2018 ο Πρόεδρος Παρασκευόπουλος Παναγιώτης υπέβαλε την παραίτηση του και δεν λήφθηκε καμία απόφαση,παρότι είχαν τεθεί πολλά θέματα σε ψηφοφορία, πέραν των δράσεων ενόψει της ιδιωτικοποίησης της ΕΕΣΣΤΥ και  της αποστολής επιστολής στην ΕΕΣΣΤΥ για το θέμα της μετάθεσης του συναδέλφου Ζάρρα Γιώργου.
Κατόπιν τούτου αιτούμαστε την άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας για την επανασύσταση του Προεδρείου,οπως προβλέπει το καταστατικό, καθώς και την επικυρωμένη επίδοση των πρακτικών της συνεδρίασης.
Δηλώνουμε ότι οποιαδήποτε απόφαση ή έγγραφο φέρει την υπογραφή του παραιτηθέντος Προέδρου στερείται νομιμότητας,επιφυλασόμεθα παντώς νομίμου δικαιώματος επί εγγράφων ή άλλων διαδικασιών που φέρουν την υπογραφή του παραιτηθέντος Προέδρου και ημερομηνία υπογραφής  μετά την 23η Ιανουαρίου 2018.
Δηλώνουμε ότι μέχρι την επανασύσταση του Προεδρείου, το καταστικό της ΠΟΣ ορίζει ρητά πως αναπληρώνεται ο παραιτηθείς Πρόεδρος και πως ουδένα πρόβλημα θα παρουσιαστεί στην εν γένει λειτουργία της.
Η παρούσα θα κοινοποιηθεί σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τα μέλη του ΔΣ

Γενιδούνιας Κώστας 
Τουρλής Βασίλης 
Καραδήμας Χάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου