Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Μια ακόμα σημαντική μέρα για τον σιδηρόδρομο !

Ξεκίνησαν σήμερα -και μετά από δεκαετίες εξαγγελιών -τα δρομολογια από Πειραιά με ηλεκτροκίνηση ενώ για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια
την Αθήνα με το Ρεντη συνδέει διπλή σιδηροδρομική γραμμή.
Χρειάστηκε να φτάσουμε το σωτήριον έτος 2018 για να δούμε την ολοκλήρωση αυτών των έργων που θα έπρεπε να είχαν παραδοθεί από την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων, αλλά παρέμεναν μακέτες επι δεκαετίες αποτελώντας εστίες διαφθοράς .
Η απαξίωση του σιδηροδρόμου έχει τελειώσει κ ολοι οι σιδηροδρομικοί βλέπουν την πραγματικότητα.
Φυσικά πολλά πρέπει ακόμα να γίνουν!
Σήμερα όμως είναι και μια μέρα πόνου -όπως είναι κάθε μέρα που δίνεται ένα έργο στην κυκλοφορία - για τις συνδικαλιστικές δυνάμεις του χτες που είχαν επενδύσει στην καταστροφολογία 3 χρόνια.
Καλούμε λοιπόν την πλειοψηφία της ΠΟΣ να βγάλει μια ακόμα καταγγελία ενάντια στην πολιτική ηγεσία του Υπουργειου Μεταφορων κ Υποδομών γιατί εξευτέλισε τους πολιτικούς προϊσταμένους της (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ) κ μέσα σε 3 χρόνια ολοκληρώνει όσα δεν έγιναν σε 23 χρόνια!
Να βγει ο παραιτηθεις ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ κ ο κατά τα λοιπά συμπαθής ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ να καταγγείλουν οτι οι μηχανοδηγοί δεν είχαν ξαναπάει με Desiro στον Πειραιά κ να καλέσουν την ΡΑΣ να επιληφθεί του θέματος κ ποιος άραγε τους πιστοποίησε κ πήγαν !
Να στείλουν κ μια επιστολή στην gold air κ στην pearl γιατί έτσι όπως το πάνε οι μηχανοδηγοί , οι συνταξιούχοι θα μείνουν άνεργοι κ οι νέοι θα βρίσκουν  δουλειά και τι θα κάνουν τα πρώην συνδικαλιστικά τους στελέχη που έχουν συνταξιοδοτηθεί κ είχαν όνειρα για καριέρα στον ιδιωτικό τομέα   !

Καλημέρα κ καλό μήνα σε όλους τους συναδέλφους!
Η αλήθεια πονάει το συνδικαλιστικό κατεστημένο του χτες!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

ΥΓ που να μπει σε λειτουργία κ το Καλιδρομο , μαύρες σημαίες θα σηκωθούν στην Καννιγγος από τις στεναχώριες !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου