Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Επιστολή ΠΕΠΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κύριε Σύμβουλε,
Από σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018,ξεκίνησε η εκτέλεση των δρομολογίων του Προαστιακού Αθήνας με συρμούς Desiro Electric.
Ο σχεδιασμός των κυκλωμάτων εργασίας περιλαμβάνει διάλειμμα (χρόνος παραμόνης)  για τους μηχανοδηγούς στον σταθμό του Πειραιά.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε προκειμένου να διατεθεί
στο προσωπικό έλξης αίθουσα του σταθμού Πειραιά (υπάρχει στο κτίριο κενή),εξοπλισμένη με γραφείο και υπηρεσιακό τηλέφωνο, που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος αναμονής για τους μηχανοδηγούς.
Παράλληλα παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την δημιουργία μεταλλικής αποβάθρας στις γραμμές 8 κ 9  του σταθμού ΑΙΡ, - στα πρότυπα της υφιστάμενης στην γραμμή αεροδρομίου (μόρτα)- προκειμένου να είναι εύκολη η πρόσβαση στους συρμούς, αφού όταν σταθμεύουν στις γραμμές αυτές τις νυχτερινές ώρες και λόγω του ύψους τους , ελλοχεύει κίνδυνος για πρόκληση ατυχήματος για το προσωπικό.
Tέλος με αφορμή την δρομολόγηση συρμών με τελικό προορισμό το Κορωπί, παρακαλούμε όπως προγραμματιστούν τόσο οι ηχητικές ενδείξεις εντός του συρμού όσο και η επιγραφή στην μετώπη του, που θα αναφέρει το Κορωπί ως τερματικό σταθμό, προκειμένου να μην δημιουργείται αναστάτωση στο επιβατικό κοινό.(σήμερα δεν υπάρχουν αυτές οι ενδείξεις ως τερματικές).
Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση
                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                              Ο Γ. Γραμματέας
      
       Γενιδούνιας Κώστας                       Τουρλής Βασίλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου