Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Εχασε την ψυχραιμία του ο παραιτηθεις Πρόεδρος της ΠΟΣ

Χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του Προέδρου της ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών & χωρίς να έχει λάβει εξουσιοδότηση από το Σώμα , ο παραιτηθεις Παρασκευοπουλος έστειλε
εξώδικο σε συνάδελφο επειδή έθιξε την ...τιμή κ την υπόληψη του.
Προσέξτε συνάδελφοι !
Ο παραιτηθεις ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ που δεν τόλμησε να στείλει ΠΟΤΕ ένα εξώδικο είτε ως Πρόεδρος  της ΠΟΣ είτε ως Πρόεδρος επι σειρά ετών  του Λαρισαικου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , που λοιδορούσαν τους σιδηροδρομικούς χρόνια τώρα , έστειλε εξώδικο σε συνάδελφο επειδή του ...Τάκη του θίχτηκε η τιμή κ η υπόληψη !!!!
Η υποκρισία  του ανδρός δεν έχει προηγούμενο κ αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος έχει σοβαρό προσωπικο θέμα στο να αναγνωρίζει τι ακριβώς θίγει την υπόληψη κ την τιμή  του. Δεν μπορεί να καταλάβει απλά και ξάστερα το λέμε !
Ας πούμε ένα παράδειγμα .
Ο παραιτηθεις Πρόεδρος της ΠΟΣ ουδέποτε θίχτηκε είτε σαν φυσικό πρόσωπο είτε σαν συνδικαλιστής κ Πρόεδρος της ΠΟΣ για το ανύπαρκτο επίδομα πλυσίματος χεριών που μας καταλογιζαν ή για πόσα άλλα έχει γράψει ο ημερήσιος τύπος  για τους σιδηροδρομικούς .
Εκεί ο παραιτηθεις Πρόεδρος της ΠΟΣ , ο .... Τάκης κάθεται σαν την κότα που περιμένει το σφάξιμο!(κ μαζί του ολοι εμείς )
Όταν όμως συνάδελφος αναρωτιέται σε social media,  γιατί η ΠΟΣ δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ , κορυφαίο , Πρόεδρο Σωματείου αιχμής μέχρι προτινος κ μέλος του ΔΣ της με την ΠΑΣΚ που βρίσκεται σήμερα προφυλακισμένος ως φερόμενος εμπλεκόμενος στο τελευταίο σκάνδαλο του σκραπ , του παραιτηθέντος Τάκη του πιέζεται η ευαίσθητη χορδή κ θίγεται η τιμή κ η υπόληψη του !
Είναι πολύ σημαντικό ότι ο παραιτηθείς ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ κάνει χρήση στο εξώδικο  του τίτλου του Προέδρου της ΠΟΣ ενώ έχει παραιτηθεί και ακόμα χειρότερα ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΣ προσπάθησε να πάρει ψήφισμα για να στείλει  εξώδικα σε συναδέλφους , δεν τα κατάφερε κ παραιτήθηκε λέγοντας επι λέξη ότι θα τα κάνει μόνος του.
Η προσωπική δειλία του ανδρός , ολοφάνερη .

Επειδή ο παραιτηθεις έχει ...παραιτηθεί τίθεται θέμα ποινικής ευθύνης για την χρησιμοποίηση του τίτλου του Προέδρου της ΠΟΣ .
Αλλά επειδή όπως έχουμε ξαναγράψει ο παραιτήθεις έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα 3 μήνες τώρα , εμείς δηλώνουμε ότι τον ...καταλαβαίνουνε απόλυτα . Έχει χάσει την ψυχραιμία του κ μαζί την εμπιστοσύνη της παράταξης του, όπως μάθαμε πρόσφατα .
Αναρωτιόμαστε μάλιστα αν το εξώδικο το πλήρωσε από την τσέπη του η αν αυτό πληρώθηκε από την Ομοσπονδία . Το συνέταξε η δικηγόρος της ΠΟΣ μήπως που αμείβετε μηνιαίως από τις συνδρομές μας  η ο ... Τάκης το πλήρωσε από τις αποζημιώσεις που λαμβάνει μηνιαίως από  τις συνδρομές μας όποτε να ...πάμε πασο;
Αναρωτιόμαστε , έτσι θα προσπαθήσει ο παραιτήθεις να προστατέψει την τιμή κ την υπόληψη του ;
Η «μαγκιά « του μέχρι εκεί φτάνει του ....Τάκη ; Στο να στέλνει εξώδικα σε συναδέλφους για τα όσα γράφουν στο Facebook ;
Ποσό μικρός είσαι τελικά Παρασκευόπουλε;
Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου τελευταία κ προσπαθεις να μεταφέρεις την συνδικαλιστική κριτική που δέχεσαι στις δικαστικές αίθουσες ....
Σιγά μην σε αφήσουμε .,... Τα καλύτερα για σένα έρχονται ,μαθαίνουμε ....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

ΥΓ Προσέχτε τι γράφετε στο Facebook συνάδελφοι σιδηροδρομικοί ! Παρακολουθεί ο χωροφύλακας ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ !
ΥΓ2 Έχουν περάσει 10 μέρες κ ο επίσημος ιστοχώρος της ΠΟΣ , δεν έχει δημοσιεύσει , παρότι έχει ζητηθεί γραπτώς την επιστολή των 3 μελών του ΔΣ της (Καραδήμας - Γενιδουνιας -  Τουρλης) που αναφέρεται στο θέμα της παραίτησης του ...Τάκη!
Ο εκφασισμός της ΠΟΣ με την φίμωση επωνύμων απόψεων κ την λογοκρισία να κυριαρχεί , σε πλήρη εξέλιξη !
Υγ 3 όσο κ αν προσπαθει ο παραιτηθείς ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ κ οι «αόρατοι» συμβουλάτορες του , που παραιτήθηκαν νύχτα από το συνδικαλιστικό κίνημα , η εσωστρέφεια που καλλιεργούν συνειδητά ΔΕΝ πρόκειται να μας αποπροσανατολίσει από τις τεράστιες ευθύνες του για την κατάντια της ΠΟΣ τα τελευταία 5 χρόνια . Αδυνατεί να δωσει λύσεις ακόμα κ στα πιο μικρά πλέον κ στρέφεται ενάντια σε συναδέλφους !

1 σχόλιο:

  1. Η επιλογή του Παρασκευόπουλου να στείλει το εξώδικο στο μηχανοστάσιο που εργάζεται ο συνάδελφος μας , δείχνει κ το ποιον του ανθρώπου.
    Εφόσον το θέμα είναι προσωπικό η επίδοση θα μπορούσε να γίνει στην οικία του συναδέλφου,ενώ σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται ο Παρασκευόπουλος να χρησιμοποεί την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΟΣ!

    Ο θρασύδειλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ όμως έκανε μια άκρως προκλητική κίνηση, το έστειλε στο μηχανοστάσιο , νομίζοντας ότι έτσι θα φοβίσει κάποιον.
    Δειλός.
    Άλλωστε αναδείχτηκε κρυπτόμενος ,χωρίς να ξέρει να πολλαπλασιάζει αλλά μόνο να διαιρεί και οδηγεί με την προσωπική του πολιτική στην διάλυση την Ομοσπονδία. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος του.

    Οι παρατάξεις οφείλουν να πάρουν θέση , την στιγμή που χρησιμοποιεί την ιδιότητα του Προέδρου , χωρίς να έχει λάβει έγκριση από το Σώμα (ΔΣ ΠΟΣ).
    Έχει δε ευτελιστεί τόσο , που είναι ικανός να στείλει εξώδικα σε όσους κάνουν like σε ανακοινώσεις !
    Την ίδια ώρα ως πρόεδρος της ΠΟΣ , ποτέ δεν απάντησε με εξώδικο σε δημοσιεύματα του τύπου που λοιδορούσαν σιδηροδρομικούς , γιατί άραγε ;
    Κ φυσικά ως πρόεδρος της ΠΑΣΚ συνεργαζόμενοι αποφεύγει να μιλήσει για το προφυλακισμένο μέλος της ΠΑΣΚ , μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της στο συνέδριο του 2016 , γιατί άραγε ;
    Παράλληλα επιβάλει λογοκρισία κ φίμωση των επωνύμων απόψεων,ενώ την ίδια ώρα το blog της Ομοσπονδίας δίνει βήμα,σε απόψεις που στόχο έχουν να θίξουν πρόσωπα και μόνο.
    Πρέπει να αποτελέσει το συντομότερο παρελθόν από το κίνημα , καθώς είναι επικίνδυνος.

    Γενιδούνιας Κώστας

    Υ.Γ. Αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τις ενέργειες του Παρασκευόπουλου (κ ιδιαίτερα να στείλει εξώδικο σε χώρο εργασίας)να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα του χαριστούν.
    Υ.Γ.2 Τα εξώδικα σε εργαζομένους, ακόμα και την περίοδο της επιστράτευσης τους, (2013-2015),απο την Εθνοσωτήριο του Βενιζέλου - Σαμαρά, στέλνοτας στο σπίτι τους.
    Ο Παρασκευόπουλος ως χειρότερος και απο αυτούς το έστειλε στο μηχανοστάσιο!
    Υ.Γ. 3 Αλήθεια πιστεύει έστω και ένας σιδηροδρομικός ότι αυτός ο τύπος μπορεί να εκπροσωπεί την Ομοσπονδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή