Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Η...ΓΣΕΕ θα εκφέρει γνώμη για την συμφωνία ΠΕΠΕ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ (κατόπιν υποδείξεως της ΠΟΣ)

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που πληροφορηθήκαμε, ότι δηλαδή η ΓΣΕΕ έχει ανταποκριθεί στο αίτημα της Ομοσπονδίας και έχει εκφέρει άποψη για την συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως είναι αναμενόμενο μετά την
καθοδηγητική επιστολή της ΠΟΣ και τα όσα έγραφε ο ...Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ στο facebook επί μέρες, η "γνώμη" της ΓΣΕΕ θα είναι ...καταπέλτης.
Θα έχουμε δηλαδή την σύγκρουση των Νομικών απόψεων!!! Της ΓΣΕΕ και της ΠΕΠΕ!
Αλλά θα έχουμε ΚΑΙ αυτά > 
Απο την μια σκοπιά, θα έχουμε τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ ,συνάδελφο Κιουτσούκη, να μην μας έχει απαντήσει αν τελικά πληρώνεται κανονική άδεια (με προσαύξηση κιόλας;)  ενώ έχει πλήρη απαλλαγή απο την εργασία του και απο την άλλη θα έχουμε την ΓΣΕΕ να...γνωμοδοτεί ότι η συμφωνία της ΠΕΠΕ για τις καλοκαιρινές άδειες είναι προβληματική! 
Απο την μια σκοπιά, θα έχουμε την ΓΣΕΕ να μας εκφέρει άποψη για τις 7 ημέρες εργασίας, και απο την άλλη θα έχουμε κορυφαίο συνδικαλιστή της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών σε Δευτεροβάθμιο Όργανο,να υπογράφει προγράμματα εργασίας με 31 μέρες συνεχόμενης εργασίας!!!!
Και τέλος
Θα μας πεί η ΓΣΕΕ ότι το bonus στους μηχανοδηγούς ήταν εκτός ΣΣΕ,αλλά το χιλιάρικο της ιδιωτικοποίησης ήταν εντός των πλαισίων αυτής!! Α ναι, και η καταμέτρηση των ελιγμών, δεν πρέπει να γίνεται....Να πληρωνόμαστε ότι θέμε!

Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Και το ακόμα χειρότερο  είναι ότι ο παραιτηθείς Παρασκευόπουλος και όσοι τον στηρίζουν, φυλάει σαν κόρη οφθαλμού την...γνωμάτευση της ΓΣΕΕ,που έρχεται,έρχεται,έρχεται, για την συμφωνία ΠΕΠΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αλήθεια παραιτηθέντα Πρόεδρε της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών,ισχύει ότι μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας, ΔΕΝ ΑΠΗΡΓΗΣΕ τον Δεκέμβριο στην 24ωρη που προκήρυξε η ΓΣΕΕ,αλλά έκανε το ρεπουδάκι του;
Το είπες αυτό στον Γιάννη, ή θα το μάθει και αυτός απο το στέκι της έλξης ;
΄Ότι δηλαδή οι πληροφορίες μας λένε ότι τον Δεκέμβρη και άλλους μήνες ,στην απεργία της ΓΣΕΕ και άλλες απεργίες, μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών έκανε το ...ρεπό του;

Θα μας απαντήσει η Ομοσπονδία μας , ή μήπως λέμε ψέμματα και πάλι ;
Γιατί αν λέμε ψέμματα εμείς δεσμευόμαστε ότι θα ζητήσουμε δημόσια συγνώμη.
ΑΝ ΟΜΩΣ μέλος του Προεδρείου τον Δεκέμβρη πήρε ρεπό στην 24ωρη απεργία,καλύτερα να παραιτηθείς Πρόεδρε της ΠΟΣ, για 2η φορά.
Γιατί δεν πείθεις ούτε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας σου, να απεργήσει.

Το στέκι της έλξης - To blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου