Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Επιστολή της Rail Cargo στην ΠΕΠΕ - Ιστορικές στιγμές για το Σωματείο Ελλήνων Μηχανοδηγών

Προς 
Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης
Πρόεδρο ΔΣ κ. Κωνσταντίνο Γενιδούνια
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας έχει
αποκτήσει όλες τις απαραίτητες άδειες και έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες συμβάσεις με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να ξεκινήσει την λειτουργία της ως Σιδηροδρομική Επιχείρηση. Η πεποίθηση μας είναι πως η είσοδος της εταιρείας μας στην σιδηροδρομική αγορά θα αποτελέσει ένα κομβικό σημείο για την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών αλλά και γενικότερα θα συμβάλει στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της χώρας μας. Έχοντας γνώση για τα σιδηροδρομικά δρώμενα της χώρας,απευθυνόμαστε σε εσάς που εκπροσωπείτε τη σημαντικότερη ειδικότητα στο σιδηροδρομικό τομέα.
Ο Μηχανοδηγός είναι και θα παραμείνει για εμάς η κύρια θέση για την εύρυθμη λειτουργία του Σιδηροδρόμου και ως εκ τούτου θα επιθυμούσαμε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση με σκοπό να διερευνήσουμε την πιθανότητα συνεργασιών στην χάραξη κοινών στόχων και προοπτικών.

Με εκτίμηση

Ιάκωβος Κισέογλου
Διευθύνων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου