Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ανοιχτή επιστολή του Αντώνη Μαρτάκη προς την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών

Στο τέλος της Σιδηροδρομικής μου σταδιοδρομίας και συνδικαλιστικής, δεν θα περίμενα ποτέ από τον Γενικό Γραμματέα -και φίλο- της ΓΣΕΕ και πρόεδρο της ΔΑΚΕ-Σ ,να ασχοληθεί μαζί μου σε μια δημοσίευσή του ότι
"ο ΑΜ επί 36 έτη τα έχει πάρει όλα από την ΔΑΚΕ-ΟΣΕ και πως αυτομόλησα και βρίζοντας την ΔΑΚΕ
Ο ΑΜ έχει όνομα και δεν ντράπηκε ποτέ τα 36 αυτά έτη για το όνομα του Γραμματέα της ΓΣΕΕ και λέγεται ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ μιας και εσύ δεν το αναφέρεις.
Τα 36 αυτά έτη οι συν/φοι και συν/σες με τίμησαν με την ψήφο τους από διάφορα πόστα που ήμουν. Είτε σαν Πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων ,είτε σαν Γραμματέα του ΠΜΚ.Νομού Αττικής.
Τίμησαν εμένα κύριε Γραμματέα και όχι την παράταξη στην οποία ανήκω. 
Και όλη αυτή η λάσπη γιατί τόλμησα να κατέβω ως ανεξάρτητος στις εκλογές του ΠΜΚ .Γιατί τόλμησα πριν τις εκλογές να τους πω αλήθειες που δήθεν έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν. Γιατί τόλμησα την προηγούμενη τριετία να φτάσω το ΠΜΚ σε τέτοια ποσοστά που ποτέ δεν είχαν δει.
Οι συν/φοι και συν/σες όμως με τίμησαν για ακόμα μια φορά με την ψήφο τους στο ΔΣ του ΠΜΚ κάτι που δεν περιμένατε κύριοι της ΔΑΚΕ. Απο την ΔΑΚΕ-ΟΣΕ κύριε Γραμματέα πήρα ότι έπρεπε να πάρω ελάχιστα θα έλεγα και πάντα με την στήριξη των συναδέλφων.
Εσείς όμως πήρατε πολλά από όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτή την παράταξη για να κάθεστε αγκιστρωμένοι στις καρέκλες σας που εμείς σας δώσαμε.
Κάποτε η ΔΑΚΕ-ΟΣΕ ήταν μια ενωμένη παράταξη και εσείς με αυτές τις συμπεριφορές κατορθώσατε να την διαλύσετε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Όποιος διαφωνεί ή έχει άλλη άποψη από την δική σας θεωρείται -για σας- αποστάτης.
Συνεχίζει ο Γραμματέας της; ΓΣΕΕ να με υβρίζει μέσα από την προσωπική του σελίδα, όταν πριν λίγες μέρες ήταν αυτός που μου έλεγε να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ για τις εκλογές της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τότε βέβαια είχα όνομα και ήμουν καλός!! Αυτή λοιπόν είναι η Δημοκρατία σας να σπιλώνεται μια σταδιοδρομία 36 και πλέον ετών?
Δεν μας είπε όμως ο Γραμματέας τίποτα μετά από καταγγελία ενός μπλογκ για το αν έχει πληρωθεί κανονικές άδειες περασμένων ετών? το διαψεύδει ναι η όχι? Αυτή είναι ΞΕΦΤΙΛΑ Γραμματέα,εκεί φτάσατε την παράταξη που σας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.
Με τον Γραμματέα της ΠΟΣ που τώρα δεν θυμάται το όνομα μου δεν θα ασχοληθώ αλλά κάποιος θα πρέπει να του συστήσει να παίρνει κάτι για το αλσχαιμερ.
Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί σας ' κύριοι " όσο λάσπη και να ρίξετε, γιατί ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι και ξέρουμε πολύ καλά μάλιστα ο ένας τον άλλον.Δεν περίμενα στο τέλος της σταδιοδρομίας μου τέτοια αισχρή συμπεριφορά.
Θα τους πω όμως ένα οπαδικό σύνθημα:
Οσο με πληγώνουν τόσο με πορώνουν !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου