Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Υπερψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης της ΠΕΠΕ

Υπερψηφίστηκε στην χτεσινή συνεδρίαση στην Θεσσαλονίκη  ο απολογισμός δράσης του Σωματείου μας με ψήφους 7 υπέρ & 3 κατά.
Υπέρ ψήφισαν
οι εκπρόσωποι της -+ΣυνΕξελιξης κ Νέας Έλξης και κατά οι εκπρόσωποι της Δ. Συμπαράταξης και ΔΑΚΕ.
Εντύπωση προκάλεσε η καταψήφιση του οικονομικού απολογισμού από τους 3 εκπροσώπους των Δ.Συμπαταταξη κ ΔΑΚΕ με το πρόσχημα ότι ...δεν ενέκρινε το ΔΣ  το αίτημα τους για να τους πληρωθούν οι αγωγές  που κατέθεσαν επειδή δεν έγιναν μηχανοστασιαρχες .
Θυμίζουμε ότι οι εκπρόσωποι αυτοί, είχαν ψηφίσει όλες τος αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά ενώ χτες δεν έθεσαν θέμα για διαχειριστικά ζητήματα , αλλά μόνο για το θέμα της μη πληρωμής από το Σωματείο των αγωγών που κατέθεσαν για τος προαγωγές τους .(αυτών και άλλων 4-5 συναδέλφων).
Πρόκειται για την απόδειξη της τακτικής που θα ακολουθήσουν ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ το επόμενο διάστημα προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένταση έλλειψη άλλων  επιχειρημάτων.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου