Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Έντονος προβληματισμός στο ΤΑΙΠΕΔ για τον διαγωνισμό της ΕΕΣΣΤΥ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ΤΑΙΠΕΔ (και όχι μόνο) από την εξέλιξη του διαγωνισμού της ΕΕΣΣΤΥ.Η μεγάλη απόσταση μεταξύ της δεσμευτικής προσφοράς των 9 εκατ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ελάχιστης αποτίμησης των 23 εκατ. των ανεξάρτητων αποτιμητών του Ταμείου, έχει δημιουργήσει εύλογες απορίες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα χρειαστεί, εάν όντως επιθυμεί την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ, να αναπροσαρμόσει, κατά πολύ, το προσφερόμενο τίμημα, το οποίο για τα μεγέθη της μητρικής εταιρείας, της FSI θεωρείται «σχεδόν αμελητέο».
Το ζητούμενο, ωστόσο, δεν είναι αυτό. Ήδη, οι σχέσεις της (ιταλικής) ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την (ελληνική) ΕΕΣΣΤΥ ίσως να έχουν υπερβεί τα όρια της… οριστικής ρήξης.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου